20161109

YLA 10/16 tulokset & hurrausta niistä

Kenen hevonen sai parhaat tekstipisteet viime kuun YLA:ssa? Kenen? Minun! Minun!! Vakka kyseessä on vain yhden tuomarin mielipide kirjoittamistani teksteistä, silti lämmittää sydäntä saada 38/40 pistettä, molemmista osioista 19! Jipii!
Esitelläänpä se heppa ekana!


ERJ-III, YLA2



© HW Farm

Denka syntyi tähän maailmaan silloin, kun Agata Jewelini menestyi tosi hyvin ja olin ihan varma, että tanskanpuoliveriset ovat se minun juttuni. Suunnilleen samoihin aikoihin tulivat myös viime postauksessa ohimennen mainittu Agony 17th ja muu sakki: Cherry-Yo, Señor Sweden G, Haf Ur Own Way G, The 1st Kavki Boi of TWP jne. Tanskalaiset kuitenkin jäivät, kun Agata Jewelistä oli aika päästää irti. Vain Sleep Deep G ja Señor Sweden G varsoineen jäivät, koska niillä on minusta ihanimmat nimet. Denka on siis miljoona vuotta vanha hevonen, muttei se haittaa. En malta päästää siitä irti vielä, koska sillä on tarina takanaan ja edelleen kiva nimi!


***
 
 
ERJ-III, YLA2




Hassu hepo, jota aina ajattelen orina, vaikka tiedän kyllä tämän olevan tamma. Bean kohtalo oli syntyä virtuaalimaailmaan saamaan palkintoja ja olemaan ensimmäisen Yorassa syntyneen Charlien, Checkpoint Charlien varsan Gotta Be Charlie RR:n emä. Jälkimmäisen osan kohtalostaan tamma on jo täyttänyt, ja nyt se odottelee vielä saavansa KRJ:n ja KERJ:n laatispalkinnot.



***


ERJ-II, KRJ-II, SLA-I, YLA2


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Huli kasvatti palkintolitanniaansa komealla kakkospalkinnolla! Isi on ylpeä. Huli on KERJ:n laatista vaille valmis, mutta sinne se ei ihan heti pääse. Ensin pitää viedä arvioitavaksi sen isäukko Toteemihevari ja äitimuori Kukka Nimeltään Tähti.

Ei kommentteja: