20170327

Maaliskuun ERJL, KRJL, KERJL ja YLA

Onpa laatispainotteisia merkintöjä viimeaikoina. Kirjoitan näitä tottakai leuhkiakseni, mutta myös pysyäkseni itse kärryillä siitä, kuka on palkittu minäkin kautena.

//edit: nyt mukana YLA:n tulokset

***

ERJ-I


© Qem

ERJ:n tilaisuus meni tosi upeasti meillä tällä kertaa. Seppo sai ensimmäisen palkintonsa, heti komeasti ykkösen! Minun hevosillani ykkönen on vielä harvinaisuus ja ihan juhlan paikka, koska meille kakkosta parempaa siunaantuu vain harvoin.

****

KRJ-I, ERJ-I


© AK

Elli kävi tässä kuussa sekä KRJ:n että ERJ:n tilaisuudessa, ja ai että on iskä taas ylpeä. Että ihan kaksi ykköstä! Ellin kanssa olin laskenut pisteitä etukäteen tosi kummallisesti, koska kuvittelin sen saavan molemmista laatiksista varmat kakkospalkinnot.
Ellin kuvat ovat muuten ihanat! Joskus inhosin käyttää vapaasti kopioitavia, koska silloin "hevonen ei ole enää persoonallinen", mutta pyh. Nuo kuvat ovat niin tasan tarkkaan Ellin näköiset, etten voisi sille mitään muita kuvitella. Ihanaa, että on olemassa vapaasti kopioitavia kuvia, jotka ovat noin tosi kauniita!

***


ERJ-II, KRJ-II, KERJ-II YLA2




Anna-tyttönen kävi KRJ:n ja KERJ:n laatiksissa. Rakenteesta ei herunut neidille pisteitä, mutta ei hätää, kakkospalkinto on KRJ:sta tosi hyvä, ja KERJ:sta ei kukaan meidän suokki ole vielä muuta saanutkaan kuin kolmosta. Anna menee vielä SLA:n tilaisuuteen, ja YLAan se on jo ilmoitettukin. Muita tulevaisuudensuunnitelmia sillä ei sitten ole, ellei vanhenemista lasketa. Annasta on tullut minulle niin rakas hevonen, etten malta siitä luopua ihan vielä. EDIT: YLA:sta tuli kakkonen!

***


SLA-I, YLA2, ERJ-II, KRJ-II, KERJ-III



(C) Jenny K, Alegre

Krokosta on jo paljon puhuttukin, koska se on ollut näkyvillä monen laatispalkintonsa kanssa. Esittelenkin tammaa vain sen verran, että se on Erkinheimojen ensimmäinen kasvatti, ja nyt KERJ:n laatiksen myötä saavuttanut kaikki laatispalkinnot, joita se on tavoitellut. Harkitsen vielä hetken, tuleeko Krokolle vielä yksi varsa myyntiin vai ei, ja sitten on tamman aika laukata vihreämmille niityille. Toivon, että joku haluaisi siitä vielä tilausvarsan.

***


YLA1, KERJ-III



© Benny de Ruiter Stables

Pirre-typy nappasi YLA:sta oikein ykkösen! Olen alannut kilpailemaan tammalla myös esteitä ja koulua, eli tottahan niistäkin on vielä palkinnot haettava.


***


YLA2, SLA-II, ERJ-II, KRJ-III



© AK

Veera sai YLA2:n, ja vielä sitä odottaa KERJ:n laatis. Sinne se ei kuitenkaan ihan vielä ensikuussa pääse, koska muutama muu on sen edellä jonossa.

***


YLA2, ERJ-I, KRJ-III


© Klosterhof Medingen


Red Alertista oli jo viimekuussa jorinaa, joten jätetään lätinät minimiin. YLA2 on hieno saavutus!


***

YLA:sta odotellaan vielä tuloksia, ja onhan tässä vielä monta päivää aikaa. Siellä meiltä on Äipän Anarkisti, Erkinheimon Aavetyttö sekä puoliveriset Red Alert ja Hey-Ho Pirates.
WRJ:n liukuvaan laatissysteemiin meillä jonottavat Call Me Sarabi ja Seventh Samurai.
Ensikuussa ERJ:n tilaisuuteen on ilmoitettu Kiro FIN ja Erkinheimon Muskettianubis.
Seuraavaan KRJ:n tilaisuuteen menevät Checkpoint Charlie ja Erkinheimon Mösiöö Seppo.
KERJ:n tilaisuuteen on ilmoitettu Monsieur Koivuniemi, Kukka Nimeltään Tähti ja Erkinheimon Toteemihevari.

Ei kommentteja: