20170525

Inspiroivimmat hevoset

Olen ollut tosi kipeä IRL jo vuoden verran, enkä ole juuri päässyt poistumaan asunnostani. Mitään ei ole huvittanut tehdä - ei edes virtuaalihevostella kunnolla, vaikka siihen olisin pystynyt melkein koko ajan. Nyt olen kuitenkin saanut diagnoosin ja lääkkeet ja (sen lisäksi että olen ulkoillut tosi, tosi onnellisena siitä, että voin kävellä taas omilla jaloilla,) olen hurmioitunut muutamista virtuaalihevosista. Vähän aikaa sitten esittelin Mayan ja Minin, tarinatammani, mutta nyt puhutaan ainoastaan "tavallisista virtuaalihevosista". Nämä eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä!

1. Rölli-Peikon Residenssi
Pelasin Cards against humanity -peliä ja tällainen kortti tuli vastaan, joten hevonenhan siitä tuli. Nimi oli ihana ja nyt heppakin on. Tein Röllille kaiken itse - kuvankin, vaikka en vieläkään ole mikään pro. Itse tehtyjä hevosia rakastaa eniten. Nyt Rölli on mukana tosi monessa tarinakisassa ja -projektissa, ja odotan tosi innoissani, miten sen tarinoille käy!

2. Suhina-Lempi
Minulla on pipo, jota rakastan. Se on juuri sopivan pehmeä, juuri sopivan tiukka ja uutena se oli kivan näköinenkin valkoisena ja suurikokoisena. Nyt se on jo virttynyt ja harmahtava, mutta etenkin koirapuistossa käytän sitä edelleen, koska se on mukava ja lämmin. Äitini sanoo, että näytän siinä pipossa ihan puliukolta tai Suhina-Lempiltä, joka on vanha sketsihahmo. Toin siis Suhina-Lempi -nimisen tamman, joka on itse asiassa tosi paljon sellainen, kuin IRL-unelmahevoseni olisi. Lempissä inspiroi sen nimen tarina ja se, että sen kanssa voi välillä kuvitella leikkivänsä taas heppaa unelmahevosella...

3. Indian Jewel
Indi oli tusinahepo tosi kauan. Sitten väritin sille itse kuvan. Edelleen - olen vielä aika kehno värittäjä, mutta Indin kuvissa huomasin oivaltaneeni jotain uutta hevosen värityksestä. Lisäksi kuvissa heppa näytti jotenkin tosi spesiaalilta ilmeensä takia, joten kirjoitin Indille uuden luonteen. Hupsista keikkaa - Indistähän tuli tosi kiva, ja taustatarinasta myös ihan OK. Uuden luonteen myötä tammalle on ollut hauska tehdä päiväkirjamerkintöjä. Lisäksi Indi on ilmoitettu, öö, ainakin neljään tarinaluokkaan!
Indissä on hauskaa myös se, että sillä on sama lempinimi kuin eräällä meidän koirien bestiksellä koirapuistossa. Ja molemmat Indit ovat itse asiassa aika samanlaisia keskenään...

4. Erkinheimon Matilda
Matildaa olen esitellyt ennenkin, ja siinä inspiroi suku. Matildaa katselen aina silloin, kun virtuaalihevosten jalostaminen (tai lisäännyttäminen, ihan miten vaan) tuntuu turhalta. Persoonana Matilda ei tunnu kauhean spesiaalilta. Piirrän ehkä sille kuvan ihan itse - olen huomannut, että silloin tylsäkin heppa herää ihan eri tavalla henkiin.

5. Soittakaa Paranoid
Noidalla ei ole sivuillaan vielä mitään. Mutta. Sen nimi vaan on helmi!! Aina, kun osallistun sillä kisoihin tai kirjoitan sen tiedostoon tarinoita, tekee mieli taputtaa itseään selkään ja tehdä itselleen kunniakuja noin mahtavan nimen keksimisen johdosta.

1 kommentti:

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Soittakaa Paranoid...! Nyt olen kyllä kirvelevän kateellinen, etten keksinyt tuota itse (enkä kehtaa kopioidakaan, ehkä). Aivan ihana nimi kyllä.