20180714

Mitä KERJ:n Roskajälkeläiselle kuuluu?

Tein jokin aika sitten KERJ:n Roskajälkeläisen. Se on, heh, taideprojektini, jolla ilmaisen, että KERJ:n "kahden jälkeläisen politiikka" on naurettava. Sitä perustellaan sillä, että kaksi jälkeläistä olisi jotenkin työläämpää tehdä näytöiksi kuin yksi.

Erkinheimon Roskajälkeläinen

Ilokseni voin ilmoittaa, että Roskajälkeläinen on nyt valmis jälkeläisnäyttö. Saman tien ilmoitan, myöskin ilokseni, että viimeisissä kisoissa kävi niin onnellinen sattuma, että Roskajälkeläinen kaatui kuolleena maahan heti kahdenkymmenennen sijoituksensa saatuaan. Ilmeisesti sydänkohtaus. :)

Roskajälkeläiseen, joka tekee KERJ:n jälkeläisnäyttöjen keräämisestä jotenkin "työlästä", kului seuraavalla tavalla aikaa ja vaivaa:

1. Sivun teki alle minuutissa
2. Ilmoitin hepan muiden mukana muutamaan isoon kutsuryppääseen, joihin kaikkiin sai lähettää identtisen osallistumisen. Roskajälkeläiseen ei tässä kulunut yhtään ekstra-aikaa: olisin kuitenkin osallistunut ilman Roskajälkeläistäkin samalla tavalla.
3. Keräsin sijoitukset kaikilta hevosilta. Roskajälkeläiseen ei kulunut taaskaan yhtään ekstra-aikaa: olisin kerännyt sijoituksia ihan yhtä kauan muiden hevosteni takia.
4. Laitoin äsken sijoitukset muotoon. Aloitin klo 12:55 ja lopetin 13:02, eli siihen kului 7 ylimääräistä minuuttia. Olisi kulunut vähemmän, jos en olisi juonut kahvia samalla ja katsonut urheilua.

Eli yhteenveto:
Roskajälkeläinen kulutti elämänsä aikana minun aikaani alle 8 minuuttia. KERJ:n "vaivannäkö" kesti 8 minuuttia. On siis ihan turhaa, että KERJL vaatii kahta jälkeläistä. Yhtä turhaa taitaa olla rutista asiasta, koska meillä kaikilla on varmaan aikaa käyttää 8 minuuttia siihen turhaan jälkeläiseen. Se kuitenkin kuolee heti saatuaan 20 sijoitusta, joten se ei edes vie tilaa tallissa tai laske hevosen jalostusarvoa, kun ei se kuitenkaan jatka sukuaan.

Sen pituinen se. R.I.P. Erkinheimon Roskajälkeläinen. (Seuraavaksi teen kolme eri roskajälkeläistä yhteen postaukseen ja kisaan ne sarjana valmiiksi. Uskon, ettei niihin kulu edes varttia.)

Ei kommentteja: