20180801

Kaikki heinäkuun laatiksista

KRJL Heinäkuu
kaksi kakkosta tuli: Hiiridroidille ja Charlie Expressille. Charliella olisi voinut mennä paremminkin... Molemmilla on jo aikaisempiakin palkintoja, eikä montaa tilaisuutta enää jäljellä ennen lopullista valmistumista.

Charlie Express RR © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


KERJL Heinäkuu
KERJ:sta tuli yllättäen ykkönen äsken esitellylle Hiiridroidille. Olisin uskonut tamman palkintojen menevän toisin päin. En siis laskeskele etukäteen pisteitä, koska olen huono analysoimaan omia tekstejäni ja hevosten rakennetta. Minulla on vain tietyt kriteerit, joiden mukaan hevoseni ovat laatisvalmiita. Tälle vain mutu sanoi palkintojen tulevan toisin päin.
Kakkosen sai yksi Yorcan ikivanhoista, Anti Gravity. Kaukomieli sen sijaan hylättiin, koska JÄLLEEN KERRAN unohdin merkitä kenttätason hevosen sivuille. Ai että kuinka ärsyttää.
(Tekisi mieli ilmoittautua laatiksiin vapaaehtoiseksi ottamaan ilmoja vastaan. Jos ottaisin ne heti vastaan, ehtisin ilmoittaa omistajille, että korjaavat hylkäävät virheet ennen VIPiä...)

Anti Gravity © Benny de Ruiter Stables

VVJL Heinäkuu
VVJL:lle tehtiin vallankaappaus toimimattomuuden vuoksi, mitä itse en ihan täysillä pysty juhlimaan. Niin tai näin, sain kuitenkin laatistulokset viimeisenä mahdollisena päivänä, kuitenkin ajoissa, joten ei kyllä valittaakaan tarvitse. Ihan hyvät tulokset sitä paitsi tuli: kolme kakkosta. Ensimmäinen meni yhdelle ekoista Erkinheimon kasvateista, Krokotiilinkyyneleelle, joka on nyt sitten aika päästää viimein hautaansa. Toinen meni vähän tuoreemmalle Rölli-Peikon Residenssille, jolta puuttuu enää KERJL. Viimeinen on Suhina-Lempin, jolla silläkin on parit laatikset käymättä vielä.

Suhina-Lempi


YLA Heinäkuu
No tässä tilaisuudessa oli yllätyksiä: hevoset keräsivät ylimääräistä mainetta ja kunniaa. Edellisessä esitelty Rölli-Peikon Residenssi sai jaetulla ykkössijalla tilaisuuden parhaat kilpailupisteet, 22p, sekä palkinnon YLA2. Skitsahdus sai parhaat rakennepisteet, mikä olisi kuvilla helppoa, mutta HUH HUH, Skitle on piirretty! Tean linet ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa, mutta kun värityksen on tehnyt taiteilija Monsieur Minä aika kauan sitten, ja kun värityskin vaikuttaa rakenteeseen, niin en olisi ikinä uskonut tällaista tapahtuvaksi! Myös Skitle sai kakkospalkinnon. Seuraava kakkonen jaettiin Kaukomielelle, joka sai luonteestaan ihan kivat 18 pistettä ja päiväkirjastaan MUHEVAT 18 pistettä, jes, kiitos!  Vielä yksi kakkonen tuli Kapteeni Kiukulle, josta saisi nyt ostaa pontevan orivarsan, Kapteenin, ihan mihin tahansa kotiin. :)

Skitsahdus, line © Tea



ERJL Heinäkuu
Soittakaa Paranoid sai kakkosen, ja sekös harmitti, kun KAIKILLE muille tuli ykköspalkintoja niin että tanner tutisi. Nämä ykkösen saaneet hyväkkäät olivat She's An Angel, omasta mielestä melko tylsä Ghoulia, sekä aiemmin esitelty Charlie Express.


Soittakaa Paranoid, line © Tea, tausta © Dansku

Ei kommentteja: