20190110

Joulukuun yök-yök-yök

Ai miten niin sen aistii, että laatikset eivät vieläkään oikein inspaa? Mutta kun jonoja on pakko purkaa... Kyllä ne vielä joskus, kyllä ne vielä joskus.

Joulukuun YÖK, siis KRJL
Ok, ei KRJL ole yök. Mulla on vain ihan omia ongelmia laatisten kanssa. Jos se olisi yök, en tietenkään sitä käyttäisi. Kaikki ovat mulle just nyt tasaveroisesti yök. En ole laatisrasisti, vaan vailla motia.
Tässä tilaisuudessa eniten ilahdutti se, että sai niin paljon hevosia mukaan kiitos jonotussysteemin. Olen ikuisesti kiitollinen. Yksi hevonen vähemmän paisuvassa jonossani! Hurraa KRJL!
Fly High ja Super Sumo Slap saivat palkinnon YÖK-I. YÖK-II tuli Daily Spiderille ja YÖK-III Maya Queenille. Harmittavasti tämä viimeisenä mainittu myös heitti henkensä varmaan sydänkohtauksen takia kun raketteja ammuttiin uudenvuodenaattona. Oli kuulkaa raskas menetys, niin että älkää enää ammuskelko Yorcan takapihalla.

Super Sumo Slap. Linet © Silverglass/dA, muu mä



Joulukuun KERJL
Kolme heppaa sai KERJ-II:n. Ne ovat Señor Samba, Ensi-Ilta-Aurinko ja Jukran Pujut. Röllimölli oli astetta paree poka ja sai KERJ-I:n.

Röllimölli © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


Joulukuun VVJL
Viisi hevosta mukana. Kakkoset saivat Ensi-Ilta-Aurinko, Aavetyttö ja Kristallijumala. Ykköset menivät Mösiöö Sepolle ja Hiiridroidille.

© Suomen Hippos / Pirje Paananen


Joulukuun YLA
Aamupäivänsäde ja Wubba Lubba Dub Dub saivat YLA2, Early Morning Madnessin YLA3 hieman ärsyttää minua, mutta onneksi Peppero RSE sai ykköspalkinnon. Päiväkirjapisteet olivat kaiken kaikkiaan ihan jees ja luonnepisteet suurimmaksi osaksi huonommat kuin olisin ennustanut. Yleensä arvioin omat hevoseni vähäsen alakanttiin, joten se mielessäni kai arvioin näitä sitten yläkanttiin.

Ei kommentteja: