20190110

Joulukuun yök-yök-yök

Ai miten niin sen aistii, että laatikset eivät vieläkään oikein inspaa? Mutta kun jonoja on pakko purkaa...

Joulukuun YÖK, siis KRJL
Tässä tilaisuudessa eniten ilahdutti se, että sai niin paljon hevosia mukaan kiitos jonotussysteemin. Olen ikuisesti kiitollinen. Yksi hevonen vähemmän paisuvassa jonossani! KRJL: se että olette minulle YÖK, ei johdu yhtään teistä.
Fly High ja Super Sumo Slap saivat palkinnon YÖK-I. YÖK-II tuli Daily Spiderille ja YÖK-III Maya Queenille. Harmittavasti tämä viimeisenä mainittu myös heitti henkensä varmaan sydänkohtauksen takia kun raketteja ammuttiin uudenvuodenaattona. Oli kuulkaa raskas menetys, niin että älkää enää ammuskelko Yorcan takapihalla.

Super Sumo Slap. Linet © Silverglass/dA, muu mäJoulukuun YÖK, siis KERJL
Kolme heppaa sai YÖK-II:n. Ne ovat Señor Samba, Ensi-Ilta-Aurinko ja Jukran Pujut. Röllimölli oli astetta paree poka ja sai YÖK-I:n.

Röllimölli © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


Joulukuun YÖK, siis VVJL
Viisi hevosta mukana. Kakkoset saivat Ensi-Ilta-Aurinko, Aavetyttö ja Kristallijumala. Ykköset menivät Mösiöö Sepolle ja Hiiridroidille.

© Suomen Hippos / Pirje Paananen


Joulukuun viimeinen YÖK, siis YLA
Aamupäivänsäde ja Wubba Lubba Dub Dub saivat YÖK2, Early Morning Madnessin YÖK3 hieman ärsyttää minua, mutta onneksi Peppero RSE sai ykköspalkinnon. Päiväkirjapisteet olivat kaiken kaikkiaan ihan jees ja luonnepisteet suurimmaksi osaksi huonommat kuin olisin ennustanut.

Ei kommentteja: