20160530

Esittelyssä: fwb-o Charlie Express RR

Olen puuhannut tänään ja eilen paljon enemmän virtuaalihevosten kanssa kuin puoleen vuoteen yhteensä. Melkein kaikki aika on mennyt erään orin sivujen ja sukulaisten päivittämiseen. Koska nyt olen taas tehnyt perinpohjaista tuttavuutta Seitsemännen Charlien kassa, päätän esitellä pojan teillekin.

2-polvinen fwb-o
 

© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä 

Seitsemäs Charlie on itse asiassa kolmas Yorcassa syntynyt Charlie, mutta sen keksityssä suvussa Charlie-linjan kauimmainen esi-isä on kuudennessa sukupolvessa. Minusta tämä isälinja on erityisen jännä juuri siksi, että se jatkuu evm-sukuisissa hevosissa ja minulla on suunnitelmissa jatkaa sitä eteenpäin vielä monta sukupolvea. Seitsemännen Charlien orivarsa, kahdeksas Charlie nimittäin on todennäköisesti nimeltään Good Luck Charlie RR. (Ai miten niin olen katsonut lastenohjelmia Netflixistä?)

En kirjoita tähän orin sukuselvitystä uudelleen, sillä se löytyy ratsun sivuilta. Sen sijaan haluan näyttä teille sen sukutaulun ja mainostaa sitä hieman. Jos joku kiinnostuu Charliesta, se on tarjolla jalostukseen. Tosin haluan, että Charlien orivarsojen nimi on Charlie.



Gotta Be Charlie RR
fwb, 166cm
Checkpoint Charlie
fwb, 168cm
Charlie Get Going
fwb, 170cm, evm
Ariana
fwb, 165cm, evm
Gotta Be Quilt
fwb, 162cm
Old Quil
fwb, 165cm, evm
Gotta Be Evil
fwb, 160cm, evm
All About Our Empress RR
fwb, 173cm
Dictator FIN
fwb, 175cm
ERJ-III
Forever Loner
fwb, 175cm, evm
Sarcastic Ruler
fwb, 174cm, evm
All About Our Anna
fwb, 171cm
Arrogant FIN
fwb, 172cm, evm
All About Us
fwb, 169cm, evm


Charlien suvussa ei vielä paljoa meriittejä ole. Se on kumma homma, koska koko suku on laatisvalmista porukkaa. Minun laatisjonoissani on kuitenkin sellainen ruuhka, että saa nähdä koska koko suku on palkittu. Kaikki menevät kuitenkin jossain vaiheessa ainakin KRJ:n, ERJ:n ja YLA:n tilaisuuksiin. Jos muistan ilmoittautua huomenna ERJ:n tilaisuuteen, ainakin All About Our Anna (Charlien ee) ja Checkpoint Charlie (ii) saavat palkintonsa. Dictator FINillä (ei) palkinto jo onkin, joskin sen pitäisi käydä se korottamassa. Jos muistini ei pätki ensikuussakaan, silloin on ainakin All About Our Empress RR:n (e) vuoro käydä kaikissa kolmessa laatiksessa (ERJ, KRJ, YLA). Seitsemäs Charlie itse ei ihan vielä ole laatisvalmis. Siltä puuttuu muutama sijoitus. Ne kyllä kuitenkin kerätään varmasti!

Charlie Express RR on tarjolla jalostukseen seuraavien ehtojen täyttyessä:
- Orivarsan nimessä on Charlie
- Varsan sivut lähetetään minulle kuukauden kuluessa astutuksesta
- Varsalla kilpaillaan ainakin 20 sijoitusta ERJ:n alaisia ja saman verran KRJ:n alaisia

Ei kommentteja: