20160714

Palkitut + höpinä kisojen järjestämisestä

Tänään on kaksi asiaa, joista haluan turista, joten aloitetaanpa vikkelästi leijumalla vähän viimeisimpien laatispalkittujen heppojen kanssa.



WRJ-I


© shi-stock / DA.

Leo haki WRJ-I -palkinnon. Sitähän siltä odotinkin, joten ihan omaa tasoaan ori oli. Kuten kaikilla länkkäreillä, Leollakin on vielä YLA edessään, jos se ikinä tilaisuuksiin mahtuu pitkien listojeni takia.
WRJ:n laatishan on uudistunut ja arvostelu on ns. liukuva, eli erillisiä tilaisuuksia ei ole. Tämä on erinomainen uudistus ko. laatiksen kohdalla, koska arvosteltavia hevosia on niin vähän ja harvakseltaan. Annoin jo ylläpitäjällekin suoraan palautetta, että uudistus on erittäin upea, vaikka se ei isommille laatiksille välttämättä sopisikaan.

***



© AK

Aavetytöllä ei kauhean hyvin KRJ-laatiksessa mennyt. Tämä heppa on edelleen hiljaisessa myynnissä, jos joku haluaa sen viedä kotiin. Hepo on valmis myös YLA:n ja ERJ:n tilaisuuksiin, mutta uusi omistaja ei ole velvollinen sitä niihin viemään. Plussaa on jos vie. Tekstit saa hepan mukaan.

***

It's Time For Hollywood RR
ERJ-II, KRJ-II


© Jessica M., Final Turn Gallery

Taina haki KRJ:n laatiksesta kakkosen, oikein hyvä suoritus. Vielä YLA ja kaikki on valmista, hannoveristen laatuarvostelu kun ei ole sataan vuoteen ollut toiminnassa.

***

LOPUKSI vielä lyhyt höpinä kisojen järjestämisestä tänä vuonna. Uudenvuodenlupaukseni oli järjestää tänä vuonna 360 kisaa, ja aika hyvin aikataulussa mennään juuri nyt. Jos avoimet kutsut lasketaan mukaan, tänä vuonna Zurück, Yorca WBs ja Erkinheimot ovat järjestäneet yhteensä 230 kilpailua. Tämän vuoden lajit ovat olleet etenkin kouluratsastus ja siinä siivellä kenttäratsastus. Esteitä meillä ei ole kilpailtu, vaikka se on virtuaalimaailmassa Se Minun Lajini. Tämä siksi, että minulla on nyt kovin vähän esteitä kilpailevia hevosia.

Ei kommentteja: