20170406

Outoja hevosia myynnissä

Tämä on näiden hevosten viimeinen mahdollisuus. Nämä ovat tulleet tai olen tuonut nämä itselleni syystä tai toisesta: heräteostoksina, tai johonkin unohdettuun jalostusohjelmaan kuuluvana osana. En kuitenkaan enää tarvitse näitä outoja hevosia. Jos ei kukaan muukaan tarvitse ennen 1.5.2017, saavat nämä hevoset laukata villeinä ja vapaina vihreämmillä niityillä tai joissain tapauksissa uinua vielä netissä kunnes maltan niistä kokonaan luopua.

MYYNTIEHDOT:
1. Hevoset lähtevät ekalle kysyvälle.
2. Uudelta kodilta ei vaadita mitään muuta kuin sivujen tekemistä ja niiden ilmoamista minulle.
3. KAIKEN sivuilta saa mukaan, jos haluaa (ja jos siellä on jotain...) Lisää kisoja joillekin on olemassa, laitan ne maililla.
4. Heppoja saa muokata: rekisteröimättömiltä evm-sukuisilta vaikka perustietojakin. Hepoista voi tehdä eriluonteisiakin kuin minä olen tehnyt, ihan sama :)


MYYTÄVÄT HEVOSET


1. Erkinheimon Leijonella
Pitkäsukuinen sh-t
Niin tosi ihana suokkitamma, jonka suku ei kuitenkaan enää sovi jalostussuunnitelmiini. Nella on valmis ainakin KRJ:n ja ERJ:n laatiksiin.

2. Bunraku Doll RR MYYTY
Pitkäsukuinen fwb-t^
Hieno jalostustamma jollekulle, jonka suunnitelmiin tämä sopii. Yorcaan Raku ei sovi enää.

3. Dein Meister VARATTU
evm-sukuinen holst-o
Toin tämän joskus 1600-luvulla kun olin nuori. Tämä on kisojen puolesta valmis KRJ:n laatikseen, mutta holstit eivät enää kiinnosta, eikä ainakaan Masa.

4. Wiener Blut MYYTY
evm-sukuinen holst-o
Sama juttu kuin edellisen kanssa. Valmis hepo, jonka kanssa en halua enää puuhata.

5. Erkinheimon Pääjehu
pitkäsukuinen sh-o
Rakastin tämän isää ihan tosissaan. Tästä piti tulla samanlainen, ja tämän piti päästää isäukkonsa haudan lepoon. Oriparka ei kuitenkaan korvaa isäänsä minulle, eikä se käy Erkinheimon jalostusohjelmaankaan. Ori on valmis ERJ:n ja KRJ:n laatiksiin.

6. Can't U Sing CE MYYTY
evm-sukuinen holst-t, IKIVANHA
Ja taas yksi holsti, joka ei sitten inspaa. Tätä ei varmaan kukaan muukaan halua, mutta ajattelin kokeilla, koska tämä on valmis KRJ:n laatikseen. Varsat-kohdassa on virhe: tuota pienokaista ei oikeasti koskaan syntynyt. Sen sijaan tammalla on Can't U Fly RR, jonka isä on tuo sama.

7. Can't U Fly RR
1-p holst-t
Tällä ei ole sivuja, mutta KRJ:n yli 40 sijoitusta tällä on. Emä on edellisessä kohdassa esitelty Kanna ja isä on Das Alte Leid seuraavasta kohdasta.

8. Das Alte Leid
evm-sukuinen holst-o
KRJ-valmis taas. Tämän varsa on Can't U Fly RR.

9. Las Vegas Tiger RR MYYTY
4-p holst-t
Tämä on kiva, jännäsukuinen heppa, mutta en halua enää pitää holsteja. KRJ-valmis.

10. Frühling In Tokyo MYYTY
evm-sukuinen holst-t
Tiukkaa tekee, mutta menköön. Minusta tämä on kiva hevonen, mutta en tarvitse tätä. KRJ-valmis myös.

11. Pocket Boyfriend RR MYYTY
1-p holst-o
Ai jai nyt sattuu: tämän ponin isä on suosikkini ja ainoa minulle jäävä holsti (ja menee KRJ-laatikseen). Tämä poikakulta on myös kiva, ja tätä en tapa, ellei tämä mene kaupaksi. Mitään en tällä kuitenkaan tee, joten menköön ensimmäiselle ottajalle. Varmaan tällä on asiat paremmin muualla kuin meillä. KRJ-valmis.

12. To Be Paradox RR MYYTY
pitkäsukuinen fwb-t
Pauliina on hirveän hyvä hevonen ja hieno kasvatti, josta olen aina ollut ylpeä. Tosi harmi, että se on jo satavuotias, eikä ole päässyt jatkamaan sukuaan. Joku saa siitä hienon jalostustamman! Valmis ainakin KRJ:n laatikseen, saattaa ehkä olla myös ERJ, en muista.

13. Halt MYYTY
evm-sukuinen holst-o
KRJ-valmis. Haluaisin pitää tämän, mutta tämän laatis- ja jalostusvuoro ei koita ikinä jos tämä jää minulle.

14. EPÄHEVONEN Brüno GER palkittu YLA2, KRJ-III PERILLINEN SAATU AIKAAN
evm-sukuinen hann-o
ENSISIJAISESTI TARJOLLA JALOSTUKSEEN: jos joku saa aikaan tälle perillisen, annan tämän kuolla. Jos joku mielummin ottaa tämän itselleen ja käyttää myöhemmin, sekin käy. Mieluiten kuitenkin tappaisin, koska tämän on jo aika mennä. Olisi kuitenkin sääli olla käyttämättä näin kivaa poikaa jalostukseen yhtään kertaa.
//EDIT: ai niin, olen kilpaillut tälle myös 40 erj-sijoitusta, mutta en tule todnäk viemään tätä ERJ:n laatikseen.

Lisää outoja hevosia saattaa tulla esiin myöhemmin, kun oikein kaivan, mutta aloitetaan näistä. Näille voitte vääntää vaikka traagisen taustatarinan, miten Oresama melkein tappoi nämä nälkään ja elsut hakivat ne pois ennen kuin ne päätyivät teille. :D En loukkaannu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bunraku Doll RR , Pocket Boyfriend RR ja To Be Paradox RR meille Hukkapuroon (http://www.salaovi.net/hukkapuro)? :) Luvassa mahdollisesti jalostuskäyttöä ja ihmettelyä, ei mitään sen kummempaa. Laatiksiin on meilläkin aika järkyttävä jono, joten en sellaisia 100% varmaksi lupaa.

(Oikeasti olisin voinut hamstrata kaikki evm-holsteinitkin mutta ehkä tässä nyt on hevosia ihan tarpeeksi, kun itsekin yritän tallissa jonkin sortin kevätsiivousta saada aikaiseksi :D)

- Otterley

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Jes, tämä kolmikko teille Hukkapuroon, hyvä että saivat kodin. Etenkin Pauliinalle hyvää jatkoa ja onnea: minusta se on ihana hevonen. :) Jos holstit vielä kutkuttavat tässä kuussa, niin voit palata hakemaan nekin.