20170628

Tekevälle sattuu...

Keskustassa joskus puhuttiin, että VRL:n valvontaa saisi höllentää. Osa epäili, että vilppi voisi sitten lisääntyä. Minä epäilen, että vain rehelliset kämmit lisääntyisivät. Se, että jollakulla on esim 200 etuuspistettä lajin x kisoissa ei tarkoita, että kaikki aina sujuisi hyvin. ...seuraa siis anekdootti...

Anoin ERJ:n alaiset kisat, joihin jokainen osallistuja saa tuoda 5 heppaa joka luokkaan, ja luokkaan mahtuu 50 osallistujaa. Eli ihan oikein meni. Sitten aikaa kului... Ja kului... Päivitin osallistujat ja olin ihan innoissani: jes, kerrankin kaikki luokat täynnä, eli joka luokassa 30 osallistujaa! Niin pieniä kisoja yleensä järjestin, enkä muka millään huomannut, että osallistujamäärän pitäisi olla 50.

Ei siinä mitään. Jos en olisi arponut tuloksia jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Ja jättänyt viimeiseksi osallistuneelta kahta hevosta pois, kun "ei mahdu mukaan". Onneksi en ole poistanut vielä osallistumisviestejä mailistani. En ikinä poista ennen kuin tulokset on hyväksytty. Ja onneksi VRL:n tarkkaavainen kalenterityöntekijä edes huomasi, miten tällä kertaa tuli ryssittyä kaikista etuuspisteistä huolimatta.

Nyt on sitten selviteltävä, onko epäoikeudenmukaisempaa pitää tulokset noin kuin ne nyt ovat, vai ottaa pari lisähevosta mukaan ja arpoa kaikki uusiksi. Onneksi kenenkään harrastus ei varmana muutamaan kisaan kaadu, vaikka varmasti jollekulle tuleekin paha mieli, ihan sama miten tämä ratkaistaan. Olisi kivaa, jos en ikinä mokaisi, mutta tulipa nyt TÄLLAINENKIN kämmäröinti tehtyä.

Ei kommentteja: