20141029

Denka eläkkeelle Moscow Sim-Star Cupin jälkeen


 photo denka2.jpg
Kuva: HW Farm
Sleep Deep G

Sleep Deep G:n eli Denkan ura on nyt ohi. Viimeiset kilpailut käytiin tässä kuussa. Eläkkeelle päästäminen on rankka ajatus, koska Denka on näitä pitkään mukana roikkuneita, rennolla tahdilla kisattuja, paljon rakastettuja hevosia.

Vaikka kilpailut ovat ohi, sai Denka arvoisensa finaalin Moscow Sim-Star Cupissa, jossa tammani voitti karsinnat. Itse finaali ei mennyt kovin hyvin, mutta juuri sillä hetkellä ymmärsin vaativani hevoseltani aivan liikaa. Se ei ole ollut nuori enää pitkään aikaan.

Kun häpeän sitä, millaisissa paineissa olin mummohevostani pitänyt, olen samalla ylpeä siitä, kuinka hyvin Denka on aina typeriin vaatimuksiini ja kohtuuttomiin tavoitteisiini vastannut. Nykyään vaadin tammalta hyvän treenikauden sijasta sitä, että se sopeutuu elämänmuutokseen:  harjoitukset vaihtuvat metsässä samoamiseen, kiireinen elämä kisatallissa pitkiksi pihatolla vietetyiksi kesiksi, alati vaihtuvat kilpahoitajat yhteen omaan hoitajaan... Denkalla on vielä paljon hyviä vuosia edessään. Katsotaan, mitä seuraavaksi keksimme!

Ei kommentteja: