20160129

MYYDÄÄN: paljon sijoittunut 1-p sh-o (nyt Alegressa myynnissä)

Erkinheimon YlpeysErkinheimon Ylpeys on 1-polvinen suomenhevosori. Se on syntynyt 1.5.2015, eli se on hevonen parhaassa iässä. Luonteeltaan poika on tasapainoinen ja fiksu kaveri, joskin etenkin maastoillessa välillä innostuvaa sorttia.

Ylpeys on jo kilpaillut paljon. Sillä on yli 30 sijoitusta ERJ:n alaisista esteratsastuskisoista ja yli 15 sijoitusta KRJ:n alaisista kouluratsastuskisoista. Ori on hypännyt metrin ratoja ja mennyt koulua HeB-tasolla. Mikään ei estä kouluttamasta sitä korkeammalle, jos uudella omistajalla on aikaa: tällä ratsulla pää kyllä kestää.

MYYNTIEHDOT eivät ole kohtuuttomat:
1. Tee sivut kahden viikon kuluessa. Jos ei onnistu, mailaa viimeistään kahden viikon kuluttua niin sovitaan uusi aikataulu.
2. Hevosen sivut eivät saa IKINÄ kadota Internetistä. Sen kuoltuakin sillä on oltava muistosivut.
3. Sitoudut kisaamaan KRJ:n alaisia kilpailuita niin kauan, että Ylpeydellä on 20 sijoitusta (sillä on jo n 15, eli vielä 5 pitäisi kisata)

Ylpeyden mukana tulevat sen kisat. Sukuselvityksen saa halutessaan viedä vanhempien sivuilta, jos merkitsee jonnekin copyt.

***
Älä epäröi tehdä tarjousta! En oikeasti vaadi uudelta kodilta muuta kuin myyntiehtojen täyttymistä! Myyn mielelläni hevosen vaikka ensihepaksi.


Kyseessä on virtuaalihevonen.

Ei kommentteja: