20160628

Kesän ekoja palkintoponeja

Isi on taas ylpeä poneistaan, kun ne toivat kotiin hienoja pokaaleja! Vaan isi oli ylpeä niistä jo ennen pokaaleja, ovathan ne ihan isin omia virtuaalilemmikeitä!
ERJ-III, YLA2, SLA-II


© Oresama


Tähti käyttäytyi tosi hienosti SLA:n ja YLA:n arvostelussa ja esitteli parhaita puoliaan! Se on aina kiltti heppa, mutta nyt sillä oli oikein erityisen hyvä päivä. Pelkäsin sen ilmoittamista SLA:n tilaisuuteen, sieltä kun välillä saa sanallista palautetta, ja olen itse piirtänyt Tähden kuvan. Turhaa pelkäsin: ainahan kommentit hevosen ulkomuodosta, myös kritiikki, ovat arvosteluissa asiallisia. Tähden kuva vain on minulle arka paikka, se kun on ensimmäinen itse piirtämäni rakenne, johon juuri tällä hetkellä olen tyytyväinen. Se on parasta, mitä juuri nyt osaan piirtää. Väritystaidot ovat toki kehittyneet, niin kuin blogissakin talvella esittelin, ja tietenkin Tähden värityksestä tuli hieman sanomista. Kuitenkin hyvä, että uskalsin!
Tähti menee vielä KRJ-laatikseen. Se on valmis ja pitäisi vain ilmoittaa.

ERJ-III, KRJ-III, YLA2© Qem

Tälle sällille odotin kolmospalkintoa YLA:sta riviä täydentämään ja oikein yllätyin, kun sieltä kannettiinkin kakkonen kotiin. En ole ikinä Ivyn vikoja nähnyt itse, mutta oletin sen olevan sitten joka mittarilla kolmonen, kun se on tähän asti kerran ollutkin. Positiivinen yllätys!
Ivy on niitä suokkeja, jotka minua inspiroivat tällä hetkellä eniten. Muita sellaisia ovat Veljeni Rottamieli ja Erkinheimon Muskettianubis.
Ivyllä on laatuarvosteluista käymättä vielä SLA.
ERJ-II, SLA-I© Suomen Hippos / Anni Himberg

SLA meni niin nappiin kuin vain ikinä voi! Vähän tätä ukkelia huolestutti, kun Tottia arvioitiin. Ori oli oma laiska itsensä, mutta sai varmaan pari sympatiapistettä lunkista käytöksestä monen muun suokin hermoillessa. Totti menee vielä YLA:n ja KRJ:n tilaisuuksiin ja toivon sen näyttävän vähän elävämmältä silloin!
ERJ-III© Benny de Ruiter Stables

Yorcan kantatamma numero Uno, Anna, haki ERJ:n tilaisuudesta palkinnon. En ole kiinnittänyt suomenpuoliverisiini tarpeeksi huomiota piiiitkiiiiin aikoihin, joten jo pitikin saada pari uutta arvosteltua. Annaa odottaa vielä KRJ:n, KERJ:n ja YLA:n arvostelu.
ERJ-III© Snow.
Charlie haki koko Charlie-linjan ensimmäisen laatuarvostelupalkinnon ERJ:sta. Sitä odottavat samat laatikset kuin Annaakin.


KRJ:n laatiksessa on mukana It's Time For Hollywood RR ja Erkinheimon Aavetyttö. KRJ:n tilaisuudesta odotellaan vielä tuloksia.

Ei kommentteja: