20160703

15.10.2015 laskin, kuinka moni hevonen minulla on laatisvalmiina roikkumassa ja vain odottaa mahtuvansa tilaisuuteen mukaan. Tilanne näytti tältä:

YLA 53
ERJ 31
KRJ 39
KERJ 1
SLA 3
WRJ 0


Tällä hetkellä laatisroikkujien tilanne on vielä kauheampi:

YLA 63 (+10)
ERJ 28 (-3)
KRJ 36 (-3)
KERJ 3 (+2)
SLA 4 (+1)
WRJ 3 (+3)
Hevosia on tullut jonoihin lisää yhteensä 10.

Tässä listassa ei ole edes mukana niitä laatiksiin ilmoitettuja hevosia, joiden mukaan mahtumista ei ole vahvistettu vielä.  Jos kaikki ilmoittautuneet hylätään, heppoja on 2 lisää roikkumassa YLAan, ERJn ja SLAn laatiksiin.

***


Tilanteen pahentuminen ei kokonaan johdu laiskuudestani ilmoitella heppoja laatiksiin. Näiden vertailujen välillä hevosia on palkittu laatiksissa. Tässä listassa on ko. aikaväliltä ne laatispalkitut, joista olen muistanut kirjoittaa blogiin + kaksi KRJ-palkittua tältä kuulta.

YLA 7
ERJ 13
KRJ 8
KERJ
SLA 2
WRJ 2
Hevosia on siis hävinnyt jonoista arvosteluihin päästyään yhteensä 32.

Näiden palkittujen lisäksi etenkin YLAn ja KRJn listoilta on poistunut hevosia ihan vain siksi, että olen antanut niiden kuolla ilman palkintoa. Tällä aikavälillä olen tehnyt kaksi laatislistasiivousta ja tappanut sellaisia virtuaalihevosia, jotka eivät ole itselleni niin tärkeitä, että olisivat ikinä etusijalla ilmoittaessani hevosia laatiksiin. Ne eivät olisi kuitenkaan ikinä saaneet palkintoa, kun aina joku muu olisi ajanut niiden ohi.

Valmiita heppoja tulee siis lisää nopeammin kuin ehdin ilmoittaa vanhempia laatiksiin. Ja niitä tulee koko ajan hämmentävästi lisää huolimatta siitä, etten ole ostanut tai merkittävästi muutenkaan lisäännyttänyt hevoskantaani pitkään aikaan. Suunnitelmani on ollut, että lisää hevosia ei tule ennen kuin laatisjonot ovat taas inhimilliset. Ja inhimilliset jonot ovat tällä hetkellä mielestäni vain WRJ:n, SLA:n ja KERJ:n laatiksissa. Jos muistaisin ilmoittautua esim. jokaiseen YLA:n tilaisuuteen, minulta menisi jonon purkamiseen kuutisen vuotta, vaikka jono ei merkittävästi enää paisuisikaan. Jipii.

Ei kommentteja: