20170611

Toukokuun laatuarvostelut ja ilmoitus hiljaisesta kesästä

Ai kuinka myöhään ehdin kerskumaan viime kuussa palkituilla hevosillani, mutta kun IRL-kesäni on kerrankin täynnä toimintaa. Virtuaaliheppakesästä tulee siis osaltani hiljainen: teen, kun kerkiän ja vastailen, kun huvittaa. Syksyllä palajan kunnolla.

***YLA1, ERJ-I, KRJ-I, SLA-I© Qem

Mitä minun vanhat silmäni näkevätkään, ykköspalkinto tuli sekä YLA:sta että SLA:sta! Teksteistä tuli 17+17, mikä on tämän hepan kanssa ihan OK. Olisin itse tuomaroinut samoin, jos Seppo olisi jonkun muun omistama (ja kirjoittama) heppa. Mutta kun meidän Seppo vaan on niin ihana, että sille olisi pitänyt tietenkin antaa 100+100!


***
YLA2, ERJ-III, KRJ-III© Tomasz Siergiej


Dictator FIN sai KRJ:sta oikeudenmukaisesti kolmospalkinnon. Tämä ori on yhä tarjolla jalostukseen kaikille sellaisille tammoille, joilla on 0-1 polvea sukua ja joiden varsa mielellään pääsisi joko kisaamaan tai jatkamaan sukuaan.


***

KRJ-I


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Jee hurrataan! Rottamielen ensimmäinen ikioma laatispalkinto! Isin vauva on nyt iso!


***

YLA2


© Klosterhof Medingen

Voi peppu! Olen kirjoittanut Rukille valmennuksia, mutta unohtanut näköjään lisätä ne sen sivuille, vaikka olin muka tarkistanut! Nyt tekstipisteet ovat sitten 18+11... Ehkä vien Rukin uusintaan joskus, jos jaksan. Kakkonen on kuitenkin ihan hyvä palkinto... Ruki on mukana tämän kuun KRJ-laatiksessa ja se on tarjolla jalostukseen evm-sukuisille fwb-tammoille.


***

YLA2, ERJ-III


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Antille tuli YLA:sta kakkonen. Olisin halunnut paremmat tekstipisteet kuin 17+17, mutta tämä tuomari ei tykännyt sen enempää Antin teksteistä, vaikka itse tykkään. Katsotaan, mitä SLA:n tuomarit sanovat pojasta tässä kuussa.

***

Erkinheimon Elävä Nukke
YLA2, KRJ-I, ERJ-I, SLA-I


© AK

Elli sai SLA:sta ykkösen. Vielä KERJ:n palkinto, niin se on tehnyt kaiken.

***

YLA2, ERJ-IWot, ERJ-ykkönen? Olin laskenut tammalle jostain syystä kakkosen, joten yllätys oli tosi iloinen! Emprellä on vasta yksi varsa, joten siitä saa ainakin yhden, vaikka kaksikin tilausvarsaa vielä, jos joku sattuu haluamaan. Tamma on minulle jo niin "valmis", että ei ole mitään väliä, mitä varsoilla tehdään. Empre itse menee vielä KERJ:n ja KRJ:n laatiksiin hitaalla aikataululla.

***

ERJ-II


© AK

Kakkospalkinto tuli, ja varsoista sekä tulevaisuudensuunnitelmista samat sanat kuin Emprelle plus yla.

***

KERJ:sta tuli kolmospalkinto kolmelle hepalle. Suomenpuoliveriori Red Alert (YLA2, ERJ-I, KRJ-III, KERJ-III) valmistui viimeisen laatispalkintonsa myötä ja on hetken tarjolla jalostukseen ennen kuin siirtyy heppojen taivaaseen. Suomenhevosori Erkinheimon Kristallijumala (YLA1, SLA-I, ERJ-III, KRJ-III, KERJ-III) odottelee niin kauan, että maltan luopua siitä. Samaa puuhaa suomenhevostamma Mielikuvituksen Tuote (YLA2, SLA-II, ERJ-II, KRJ-II, KERJ-III), mutta ainakin siitä voisi joku vielä varsan saada.

Ei kommentteja: