20170706

Kesäkuun laatiksissa meni hienosti!

YLA2, KRJ-III


© Klosterhof Medingen

Aloitetaan vaatimattomasta: Ruki sai KRJ:n laatiksesta kolmosen. Edelleen haaveilen tekeväni sillä vielä varsan myyntiin, vaikka laatisnäkokulmasta se onkin turhaa. Pidän Rukia hienona heppana, ja soisin sen suvun säilyvän mahdollisimman pitkään. Olen joskus omistanut kaikki kolme sen varsoista, mutta kaksi ensimmäistä on aikoinaan myyty ja sitten unohdettu. Nyt minulla on vain Daily Spider, joka on ainoa yhä olemassa oleva, sukuaan jatkamaan tuleva varsa.

***


YLA2 ERJ-I, KRJ-II© Benny de Ruiter Stables

Kakkospalkinnolle KRJ:n laatiksessa pääsi Empre, jolta puuttuu vielä KERJ:n laatispalkinto. Sitä se ei kuitenkaan pääse ainakaan ensi kuussa vielä hakemaan, sillä olen ilmoittanut seuraavaan tilaisuuteen sen emän ikäluokan hevosia.


***


YLA1, ERJ-I© Tomasz Siergiej

Southern Show kävi nappaamasta YLA:sta yllätyksekseni ihan ykköspalkinnon komein tekstipistein 19+18. Sanomattakin on selvää, että olen erityisen ylpeä, koska tammani on evm-sukuinen, ja sellaiselle on mielestäni erittäin hankalaa saada YLA:ssa tarpeeksi sukupisteitä. Sonja sai sukuselvityksestään 19, mikä on minusta ihan törkeän hienoa!


***
YLA2, ERJ-II

© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


Kolli sai kakkoset YLA:sta ja ERJ:sta. Olen ylpeä hepastani, koska se sai YLA:ssa teksteistä 18+20 (!!!) pistettä! Siis täydet päiväkirjasta, mitä tämä on! Huikeaa!***
YLA2, SLA-II, ERJ-II


© AK

Kollin morsian, Sipe, se vasta hienot temput tekikin. Se kävi kolmessa laatiksessa ja nyhti mukaansa hienon kakkosrivin. YLA:n tekstipisteet olivat 13+17, eli tuomari ei tykännyt Sipen luonteesta niin paljoa kuin itse tykkään. Mutta ei se mitään, 17 pistettä päiväkirjasta on minusta Sipen tapauksessa ainakin hieno suoritus, vaikka 13 luonteesta onkin minun hepoillani verrattaen huonosti.


***


YLA2 SLA-I, ERJ-III


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Ihana Anttini haki SLA:sta ykkösen, mitä siltä odotinkin. En ole vielä päättänyt, onko Antilla tulevaisuudensuunnitelmia enää, muuta kuin siis KRJ:n ja KERJ:n laatikset.


***


YLA2, SLA-II, ERJ-II, KRJ-III, KERJ-III


© AK

KERJ:n kolmosen myötä valmistui yksi tamma taas kokonaan. Se muuttaa hevosten taivaaseen, kunhan maltan päästää sen.


***


ERJ-II, KRJ-II, SLA-I, YLA2, KERJ-III


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Ja toki tuli valmis toisestakin hepasta, kun KERJ:n tilaisuuteen asti päästiin. Tätä odottaa sama kohtalo, kuin Aavetyttöäkin.

Ei kommentteja: