20180301

Palkittuja

Tammikuun YLA
Erkinheimon Enkelipallolle kakkonen, Liam Dianalle kolmonen, Southern Sacramento RR:lle kolmonen ja Erkinheimon Droidiinalle kakkonen.


Tammikuun ERJL
Kapteeni Kiukulle ja Skitsahdukselle kakkoset, YLA:ssakin palkitulle Liam Dianalle myös kakkonen.


Helmikuun KRJL
Silent Battlelle kakkonen - ja jipii, jipii, Soutern Sacramento RR:lle (joka sai YLA:sta tammikuussa kolmosen) YKKÖNEN!


Helmikuun KERJL
Kaikille kolmoset: Gotta Be Quiltille, jolle stressi oli valitettavasti liikaa ja joka menehtyi kotipihassa tilaisuuden jälkeen, sekä Gautselle ja Mexican Memorylle, jonka palkinnoista tämä oli viimeinen.


Helmikuun ERJL
Neljä heppaa sai ykköset, mitä tämä on?? Onnea, Wannabe Coca-Cola RR, Super Sumo Slap RR, Mayan Reason RR, sekä suomenhevosvahvistus Erkinheimon Röllimölli!


Helmikuun YLA
Kaikki saivat kakkoset: helmikuun ERJL:sta tuttu Wannabe Coca-Cola RR, Mafia Princess joka sai viimeisen palkintonsa, ja suokit Suhina-Lempi sekä Erkinheimon Hiiridroidi.


Lisäksi tuore ostokseni Woop Back 2 Black on kantakirjattu kakkospalkinnolla. Se on eka kantakirjattu valokuvallinen hevoseni i-ki-nä ja olen tosi innoissani! Ori on tarjolla jalostukseen. Olisi kivaa, jos varsat kilpailisivat muutaman sijoituksen omassa painotuslajissaan (joka on toivottavasti esteet, koulu tai kenttä) mutta tämä ei ole pakollista.

Kaikki muutkin tämän postauksen orit ovat tarjolla jalostukseen ulkopuolisillekin tammoille. Niiden kohdalla varsoilla ei tarvitse kisata jos ei halua: niillä on jo jälkeläisnäytöt jne.

Ei kommentteja: