20180403

Maaliskuun palkittuja

Maaliskuun KRJL
Wannabe Coca-Cola RR sai kakkospalkinnon. Sillä on ennestään jo YLAn ja ERJLn palkinto. Nyt pitää katsoa tarkemmin KERJL:n pisteytys vielä, että kannattaako tyttöä viedä sinne ollenkaan, vai meneekö kuoppaan. Tästä hevosesta ei tule enää lisää varsoja.
Kakkospalkinnon sai meidän Gautse. Se oli tamman viimeinen laatispalkinto, koska kaikki muut (ERJL KERJL YLA) sillä jo on. Gautsea en malta vielä päästää hevosten taivaaseen, vaikka se vanha onkin: se on minusta niin ihana, että vielä siitä voisi yhden varsan saada.

Maaliskuun ERJL
SLA:ssa jo aiemmin arvosteltu Kaukomieli toi kotiin kakkospalkinnon. Kauko on tarjolla jalostukseen.
Royal Tiger RR sai YLA-palkintonsa kaveriksi kakkospalkinnon. Taiga ei minusta ole mitään inspaavimpia heppoja, ja se onkin hiljaisessa myynnissä kunnes menee KRJL. Myyntiehdot ovat, että Taiga viedään kahden kuukauden sisällä KRJL ja KERJL, tai se palautuu minulle. Tamma on ihan valmis menemään kumpaankin: ei tarvi kuin ilmoittaa se.
Ykkösen saivat myös Daily Spider RR sekä Erkinheimon Juukelis Puukelis.

Maaliskuun KERJL
Silent Battlen viimeiseksi palkinnoksi jäi KERJ-III. Nyt tamma pääsee haudan lepoon.
Kiro FIN sai kakkosen. Se on käynyt jo kaikissa laatiksissa, ja sillä on kaikista kakkonen. Kiro on ihana, ja se saa jatkaa eloaan vielä pitkään, ja se on tarjolla jalostukseen.
Ykkösen (oikeesti, ihanaa!!!) sai Erkinheimon Enkelipallo, jolla on vielä VVJL käymättä. Sillä onkin nyt ykkönen kaikesta muusta paitsi YLA:sta!! (Ja tietenkin VVJL:sta.) Olen ihan sairaan ylpeä. Tästäkin tammasta haaveilen saavani vielä yhden varsan, mutta katsotaan nyt.

Maaliskuun YLA
Meillä kaikki saivat tässä kuussa kakkosen surkein luonnepistein. Tilaisuudessa oli jo aiemmin esitelty Daily Spider RR, Jackass In a Bottle (josta on varsa myynnissä), ikivanha ja iki-ihana No More Sorrow sekä ihan yhtä vanha Green Sparrow (TJ).

Ei kommentteja: