20181205

Marraskuun liukuhihnat, ei kun laatikset

Mitäs meille kävikään marraskuussa? Ei ainakaan inspiraatio lisääntynyt. :D

Marraskuun YLA
Halusin päästä Sudden Deathista nyt vihdoin eroon ilmoittamalla sen, noh, kaikkeen mahdolliseen, ja YLA:sta se sai ihan yllättäen ykkösen. Ja - anteeksi kiljuntani - MUT KATTOKAA SEN PÄIVÄKIRJAPISTEITÄ. En ole ollut innoissani mistään laatiksiin liittyvästä taas vähään aikaan, mutta ai että kun isin sydäntä lämmittää nähdä tuollaista. *MYYNNISSÄ
Muita palkittuja ovat Simpukankerääjä **MYYNNISSÄ, Erkinheimon Mölliina ***MYYNNISSÄ ja Atomipommipormestari, jotka saivat kakkosia.


Atomipommipormestari. Line Tea, muu mä


Marraskuun KRJL
Noni, nyt se murheenkryyni Hey-Ho Hollywood RR sai kakkosensa, samoin kuin sen ottoveli Anti Gravity. Kumpaakaan ei tarvitse enää arvostella missään, joten teurasauto on tilattu. Jihuu. 

Anti Gravity. Benny de Ruiter Stables

Marraskuun ERJL
Se Sudden Death sai kakkosen näistä kissanristiäisistä. Ronkeli Rinkeli sai ykkösen, ja sitä en myy, koska se on mielestäni aika täydellinen hevonen. Jeskamandeerankin myymistä harkitsen tarkkaan, jos joku haluaa sen. Se sai ykkösen tietenkin. Kolmonen annettiin Early Morning Madnessille. Se on mukana YLAssa ja se on **MYYNNISSÄ. Se on keltainen, mutta uusi omistaja voi tehdä asialle jotain. En tiennyt pitkään aikaan kuinka keltainen se onkaan, koska kuvittelin että koneeni näyttö on oikein säädetty. :DDD 

EH Ronkeli Rinkeli. Line Tea, muu mä


Marraskuun KERJL
Se Sudden Death haki kolmosen, jotta pääsisi lepäämään taivaan kotiin. Matami ja Super Sumo Slap saivat ykköset. Jälkimmäinen on *MYYNNISSÄ.

Matami © AK


Marraskuun VVJL
Veljeni Rottamieli ja Droidiina päättivät laatisurakkansa kakkospalkintoihin. En ole vielä kuitenkaan valmis taluttamaan Veikkoa teurasauton kyytiin, koska onhan sekin täydellinen. Toinen saa mennä. Sen sijaan Röllimölli ylsi ykköspalkinnolle. Jee.

EH Droidiina. Cyaniden taidetta.



*MYYNNISSÄ = tee sivu viikossa, ilmoita 3kk kuluessa KRJL ja sitten tee ihan mitä lystäät
**MYYNNISSÄ = tee sivu viikossa, ilmoita 3kk kuluessa KRJL + KERJL ja sitten tee ihan mitä lystäät
***MYYNNISSÄ = tee sivu viikossa, ilmoita 3kk kuluessa KRJL + KERJL + SLA ja sitten tee ihan mitä lystäät

HUOM: kaikki myynnit raukeavat siihen kun ehdin ilmoittaa hevosen KRJL.

Ei kommentteja: