20100811

Hiphip-hurraa KRJ'lle

Kaikkihan nyt sen ovat jo kuulleet, että KRJ'lle pystytettiin muutama päivä sitten väliaikainen kisakalenteri. Se nosti ainakin minun henkilökohtaista yleismielialaani niin suuresti, että aloin pelätä olevani ihan oikea nörtti. Eilen illalla ennen nukahtamistani loikoilin sängyssä musiikki täysillä stereoissa ja mietin, että minä ihan oikeasti kehräisin pelkkää hyvää oloani, jos olisin kissa. Ei se johdu missään nimessä vain KRJ'sta, mutta tämä pieni, virtuaalinen valopilkku on saanut muutaman päivän tuntumaan siltä, että kaikki on täydellistä: YO-kokeisiinkin lukeminen sujuu ja tajuan jotain kammottavasta filosofiasta.

Palataksemme virtuaalihevosiin, niin kuin pitää, anoin yhden KRJ'n alaisen kilpailun, ja kolmet LJ'n alaiset laukat. Kolme KRJ-kutsua lähti jonoon muutamaa päivää myöhemmin. Kilpailujärjestäjänä olen juuri tällainen! Ensin hirveällä höökillä joskus VRL'n kulta-aikanakin oli koko ajan parikmmentä avointa kutsua kerrallaan, ja aluksi odotin ihan hulluna päivää, jona saisin arpoa tulokset, ja sitten puolessavälissä kisasumaa kutsujen päivitteleminen muuttui pakkopullaksi. Mutta hei - niin ei käy nyt, koska olen maltillisempi.

Sitten mainos:
OSALLISTUKAA nyt hyvät ihmiset niihin KRJ'n alaisiin, kun ne järjestin teitä varten! GP-luokat ovat täynnä, mutta muihin mahtuu vielä populaa oikein kunnolla. Ketään ei ole jonossa. Myös villien kilpailuiden saraketta kannattaa katsoa: on koulua ja westerniä.

Ht.net on tiltissä, ja sen kunniaksi tajusin, kuinka riippuvainen olenkaan siitä virtuaalisesti. Olo on kuin sokealla! Tahtoisin mainostaa tuota KRJ'n kutsua, koska sinne ei ole pariin päivään osallistunut kukaan, mutta ei. Tahtoisin mainostaa Joushou Gaidoun tuontitallia, koska kunnianarvoisa Vihtori teki sinne uusia hienoja tuonteja, mutta ei. Tahtoisin vain plarailla foorumia ja lueskella ketjuja, mutta ei. No onneksi se edistä suuresti irl-elämääni: olen tänään ehtinyt ihan oikeasti lukemaan sitä filosofiaa alleviivaten yhden kurssin verran, ja pian aloitan alusta taas kerraten... Mikä taas liittyi virtuaalihevosiin ihan kympillä.

Ravihevoset. Tapani on päivittää tulosten tullessa hevosten ennätykset ja listata kutsut hevoskohtaisille listoille myöhempää päivitystä varten. Joskus kutsuja saattaa kertyä jopa kolmen kuukauden ajalta järkyttävän ajanpuutteen vuoksi - ja nyt on sellainen tilanne. Päivitin tänään yhden hevosen kalenterin ja eilen toisen, mutta ei oikein tule mitään. Se olisi nopeaa ja helppoa hommaa, mutta niin puuduttavaa, että oksettaa ajatuskin aloittamisesta.

Toin virtuaalimaailmaan taas uusia xx-laukkureita. Tänä CAS-vuonna meillä aloittavat orit Black Tango, Houston HOT Hits, All Your Tattoos, Holy Joy, sekä tammat Wincerholic, Carry Dawn, Sweetbox ja Wings of Glass. Myöhemmin hevosia tulee lisää pitkin vuotta, mutta hoidin nyt joka matkan maideniin aina kolme hevosta. Ensivuonna syntyvät muuten R-Coren ensimmäiset laukkavauvat! Vielä kun saisi kaikille tuonneille ja tuleville vauvoille sivut tehtyä... Kovin moni ei kirjoita laukkureille luonteita, mutta minä kirjoitan - ja mahdollisimman kattavat, nätit ja noin neljän kappaleen pituiset. Se siinä aikaa syö.

Viimeisenä kysymys, kahdesti:
Miksi, oi miksi työheppajaokset nukkuvat, kumpainenkin?
Voisitteko linkittää lännenratsastuskisoja?

Kiitos, pupu-murmelit <3

Ei kommentteja: