20100815

Kenttäratsastuksesta 150810Tämä Oresama tässä on saanut villityksen kokeilla kaikkea mahdollista uutta VRL'n tauon aikana. Esimerkiksi kilpailevia laukkureita en ole eläessäni omistanut, ja niitä kokeiltuani hurahdin ja niin syntyi R-Core. Työhevosiakin kokeilin, mutta siihen touhuun päätin jäädä vain parin hevosen voimin.

Uusin hulluutus on kouluratsastus, josta en kirjaimellisesti tajua mitään. Luokat eivät sano minulle mitään, säännöistä en ole kuullutkaan. Kahlasin koko päivän läpi KERJ'n sääntöjä ja selvityksiä, ja kuvittelin ymmärtäväni jotain. Sen kunniaksi ensin harjoittelin kilpailuttamalla yleispainotteista ruunaani, ja päätin sitten anoa alaiseksi kahdet omat kisat. No, hylky tuli, ja olen äärettömän pahoillani aiheuttamastani lisätyöstä, mutta korjasin kutsut ohjeiden mukaan ja lähetin uuden anomuksen.

Olen aina kuvitellut laukkoja vaikeiksi ymmärtää, mutta ne oppi suunnilleen päivässä ulkoa. Kenttäratsastus taas - en opi ikinä ulkoa, mitä mikäkin luokka tarkoittaa, for example. No, nyt on hyvää aikaa opetella: kirjoitukset häämöttävät kuukauden päässä, joten aikaa tällaiseen on muka tosi hyvin. Joopajoo - mutta pakkohan minun on välillä rentoutua. Ja se käy uutta opetellen.

Harmi, etten oikein pidä ratsupuolen ilmapiiristä näin yleisesti. Ravi-ihmisiltä aikoinaan ja nyt laukkaihmisiltä on ollut ihan mielettömän helppo mennä kysymään, jos ei osannut jotain, mutta auta armias, jos sen tekee ratsupuolella. "Kato vittu googlesta", eli lyhyemmin KVG on on joskus vastaus kohteliaisiinkin kysymyksiin. Joo - en itsekään aina viitsi selittää onko koululuokka vaA vaikeampi kuin heC, mutta silloin pysyn poissa topasta. Jos minä pyytäisin jotakuta vaikka tarkistamaan KERJ-kisakutsut ennen anomista... Huh huh, voin jo kuvitella, millainen valitus siitä tulisi.

"Aloittelija" ei muuten ole sama asia, kuin "laiska", muistakaamme se.

Ei kommentteja: