20110305

Esittelyssä Erkinheimojen hoitajatoiminta!! 050311

Kuten olen tässä kitissyt, hoitajatoimintaa minä kaipaan. Lupasin kehittää mahdollisimman inspiroivan, palkitsevan, mutta vaativan systeemin, jonka kruunaavat pitkät, kriittiset, kattavat, kannustavat kommenttini. Nyt se systeemi (tai siis sen systeemin prototyyppi...) on vihdoin täällä!!

Hoitajatoiminta perustuu siis meillä tällä hetkellä ansiomerkkeihin: tasot määräävät oikeudet ja velvollisuudet, ja ylimääräisiä palkintoja tulee erityissaavutuksista. Lisäksi hoitajat saavat tarinoistaan virtuaalieuroja, joilla voi ostaa jotain esim Mestyn varusteesta, joka siis ei ole oikein toiminnassa, mutta kauppa mikä kauppa. Hoitajasivulta (linkki ^) voi lukea tarkemmin siitä, millaista koko touhu juuri nyt on.

Yritän saada ht.netissä kommentteja, mutta kukapa pöhköpää nykymaailmassa innostuisi tosissaan tutkimaan mitään, mistä ei ole itselle hyötyä? Tuskin kukaan täälläkään innostuu kommentoimaan toimintaa, mutta varmuuden vuoksi laitan tukikysymyksiä, jos jotakuta kiinnostaa olla avuksi ja auttaa minua muuttamaan systeemi täydelliseksi.

- Ottaisitko hoitsun meiltä, jos olisi aikaa? Miksi, mikset?
- Onko tasojärjestelmä liian ankara? Ajattelin, että ensin tulee hoitajat inspiroida päästämällä heidät helposti tasolta toiselle, mutta ylemmillä tasoilla kamppailu saa kiristyä kunnolla.
- Palkintomerkkejä tulee lisää. Millaisia pitäisi olla? Ota huomioon, että EH ei ole esim ratsastuskoulu, joten tuntimerkkejä on varmaan turha jakaa. Mistä aiheista pitäisi palkita? Nyt palkitaan mm sosiaalisuudesta, ahkeruudesta, luonnossa viihtymisestä... ...
- Onko henkilökunta ihan peestä? Pitäisikö palkattua henkilökuntaa olla enemmän? Onko tallimestari oikeasti pakollinen?
- Kuinka kuivaa tekstini on? Pitääkö jostain kertoa lisää? Olisiko jokin pitänyt jättää kertomatta? Onko hoitajilla tarpeeksi vapautta luoda Erkinheimoista tarinoissaan omannäköisensä paikka? Pitäisikö vapautta rajoittaa?
- Hevosia ei olla suunniteltu hoitohevosiksi, vaan kilpa- ja siitoshevosiksi. Pitäisikö ottaa muutama ihan-vain-hotohevonen, joilla ei mitään tehdä? Mitä järkeä siinä olisi?
- Pitääkö viekku olla ihan oikeasti? Minusta se on veemäinen mainostuskirja ja roskapostiluukku, mutta käyttääkö joku sitä oikeasti? Minulla on maili ja blogi, johon saa kommentoida, eikö se riitä? En edes muistaisi lukea viekkuja useammin kuin kerran viikkoon.
- Hoitokirja on yhteinen kaikille, koska minusta se lisää sosiaalisuutta ja "pakottaa" lukemaan muidenkin juttuja. Pitäisikö sittenkin olla kaikille oma kirja? Miksi?

Ja viimeiseksi:
ota nyt hyvä mies hoitsu!

Ei kommentteja: