20110319

Ihana Qiana Ring & maaliskuun talli, 190311
Kuten viime postauksessa ilmaisin selvästi, etsin nyt uusia hevosia. Ht.netin topassa minulle tarjottiinkin maailman kauneinta olentoa. Tottakai tahdoin sen.

Qiana Ring, jolla ei ole sivuja vielä, on täydellisyys aina nimestä kavionkärkiinsä asti. Se on joulukuussa syntynyt xx-tamma, yleispainotteinen. Sen isä on melkein yhtä hurmaava, ja emässäkin on kaikki kohdillaan. En ole koskaan ollut mikään xx-ratsujen fani ja nytkin otin niitä puoliverikasvatuksen vuoksi lähinnä - mutta kuka ihminen maailmassa muka voi vastustaa Qiana Ringiä?

Samalla löysin hienon tallin, Special Ringin, kasvattajan. Koko talli on ihan mielettömän huolellisesti tehty, ja vaikka kaikki on täydellistä, sillä ei pröystäillä. Kaikki kauneus on huomaamatonta. Irl-kaverini sanoisi, että paikassa on salattua herkkyyttä.

Eniten ihailen hevosia. Niihin on p a n o s t e t t u .
Mitä tahansa hevosta painatkaan, sillä on valmis sivu, sillä on kuva, sillä on tarpeeksi pitkä ja hyvin kirjoitettu luonne, sillä on myös sukuselvitys. Hepoilla on myös edes muutama kisa, niiden sivut eivät ole hutaistun näköisiä, niin kuin joidenkin minun heppojeni sivut.

Esittelysivu ei ole täynnä ylimääräistä romua, vaan kaikki on selitetty lyhyesti. Hoitajatoimintaa nuo tekstit eivät tue, mutta sitähän ei olekaan, joten on turha pitkästyttää kiireistä selaajaa jaarituksilla. Kasvatussivukin on täydellinen: kaiken löytää sillä sekunnilla, kun vain tahtoo. (Ja siellä on Qiana Ring, maailman kaunein hevonen.)

En yleensä pidä ulkoasuista, joissa on vaaleanpunaista, mutta tämä on ehdottomasti poikkeus sääntöön. Vaaleanpunainen on niin hillittyä, ja sitä on niin pikkuruinen määrä, ja se sopii niin täydellisesti piristämään harmaata. Ulkoasu on niiiiin yksinkertainen, ja vaikka pidänkin viimeisenpäälle koristelluista brushisotkuista, joita kaikki muut inhoavat, tätä rakastan vielä enemmän. Voi, kun se olisikin minun, ja voi, kun saisin laittaa sen R-Coreen... ...vaikka ei R-Core tuollaista ansaitsekaan, kun on sen nähnyt Special Ringin kaltaisella taideteoksella.

Koko talli on niin täydellinen alusta loppuun, että se tekee historiaa. En ole koskaan lisännyt virtuaalitallia suosikit-linkkini taakse, ellei hoitoheppojeni sivuja lasketa. Rakastan tätä paikkaa. Voisin vain palvoa sitä. Tuo on oikein malliesimerkki siitä, millaiseksi oman tallini tahtoisin - ja millaiseksi en sitä ikinä, ikinä, ikinä saa.

Ei kommentteja: