20110525

CAS-vuoden vauvat tähän asti, NDM, ratsutauko jatkuu! 250511

Asia 1: tänä CAS-vuonna talliin muuttaneet tulokkaat esiteltäköön. Kenelläkään ei ole sivuja, koska olen laiskistunut: en tee tuonneille ollenkaan, elleivät menesty, hävitän koko konit bittiavaruuteen ja käytän nimet parin vuoden päästä uudelleen. :DDD Muhahahaa.

sprinterit
(ei-voittaneet)
xx-o Spy Fly
xx-t Cat Slap
xx-o Feel The Sorrow
(maiden-voittajat)
xx-t Killer Bee
xx-o Death Rally
xx-t Five Years Dead
xx-o Charlie Express
(allo-voittajat)
xx-o Alfa Romeo
(G3-voittajat)
xx-t Candynaire

Sprinttereistä nostan erityisesti oman kasvatin esille. 2v xx-o Sochial Suicide RR -hepan sl on G2. Se taisi ryssiä maidenin kerran ennen voittoa ja päihitti kaikki G2'ssa ensimmäisellä yrittämällä. Nyt puuttuu G1-voitto, jota tavoitellaan seuraavalla kaudella.


semistayerit
(ei-voittaneet)
xx-o Gettin' Hectic
xx-t Primal Scream
(maiden-voittajat)
xx-o Diego
(allo-voittajat)
xx-t Madam Du Laud
(G2-voittajat)
2v xx-t Exceptional

stayerit
(ei-voittaneet)
xx-o Rap-Rock
xx-t Giana Get Ready
xx-t Be A Queen
xx-o Must Be Pepper
(maiden-voittajat)
xx-t Black Cherry
(allo-voittajat)
xx-t Feline
xx-t Northern Raven

***
***
***
***


NDM 2011 on täällä, kuten kaikki tietävät. 2010 (huh, tuntui että se oli ihan äsken) pidetyssä NDM-finaalissa meidän USA Goes PUNK pääsi finaaliin asti, mutta ei aivan voittajan paikalle. Tänä vuonna NDM-voittoa tavoittelevat USA Goes PUNK, Derek Demo, Please-Please, How To Love ja Funky Monkey. Lisäksi saatan ilmoittaa mukaan myöhemmin myös Go Joken, kunhan päivitän sen sivut: se on kehittynyt paljon sitten viimekertaisen päivityksen... ...joka oli joskus kesällä 2010... ...että silleen...

***
***

Juuri tuon takia ratsupuolella on taukoa. En JAKSA päivittää kisakalentereita. Ei HUVITA ilmoittautua kisoihin, jotka ovat kuitenkin aina täynnä. Ei KIINNOSTA järjestää kisoja, kun ihmiset eivät osaa osallistua oikein & urputtavat, kun hylkään väärässä muodossa tulleen. "Olisit sä ny ton voinu ees korjata" ei mene läpi siksi, että jos korjaan yhdeltä, joudun korjaamaan viideltä miljoonalta muulta samanlaiselta sääntöjä lukematta luistelevalta tyypiltä.

Pitää varmaan ruveta taas kirjoittamaan luonteita palkkaa vastaan. Joku saisi laittaa muotoon kaikille ravureilleni melkein kaikki vuoden 2010 lähdöt... Noin 30-50 per koni. Jippii. Oikein sormet syyhyävät sitä hommaa.

Ei kommentteja: