20110529

Ravihepat kuosiin, 290511

Ai sinäkö et ole muka huomannut, että Crimsonin ravihevosten viimeisin kisakalenteripäivitys oli marraskuussa 2010? Huh huh. Minäpä olen huomannut... Monesti ja useasti.

No, 13 hevosta on parissa päivässä päässyt ajan hermolle kalentereineen. Itse olen laittanut muotoon tasan yhden kutsun. Mitä tapahtui? No kirjoitin niitä luonteita, joista juttelin viimepostauksessa. 25-35 muotoonlaittoa per luonne ja voilá, pahin ruuhka on selätetty. Suurimmalla osalla hevosista on vielä 5-10 kutsua laittamatta, osalla on edelleen samanlainen 25-kutsuinen suma, kuin noilla, joilta laitatin pois.

Rohkaistuneena tuosta toivoa minuun valavasta näystä osallistuin uusiin raveihin. Pian olen taas yhtä pulassa, kuin vielä muutama päivä sitten. Hurraa, hurraa, hurraa Oresama!

Mutta hei, ei se duuni tähän ole loppunut. Erittäin mukava osa (siis tosi masentava osa) ravihevosista on ilman sivuja. Kaikki kolmivuotiaat sh't ja 2-vuotiaat suokit. Kaikki 4-vuotiaat suokit ja 3-vuotiaat lämppärit. Suurin osa 5-vuotiasita suokeista ja 4-vuotiaista lämpöisistä. Miten minä tässäkin onnistuin? Appajee...

Ei kommentteja: