20110615

Laukkajuoruja, 150611

No niin, ystäväiseni, nyt minulla on teille paaaaaaaaljon asiaa tätä jänskää laukkamaailmaa koskien, ja nythän on tosi hyvä päivä sellaista miettiä.

*

1. R-Coren rotulisäys. Rbsh ei ollut se minun juttuni, kuten todistettiin, kun evm-sukuisilla hieman kokeilin. Yksi ainoa jäi talliin, ja sekään ei ilmeisesti koskaan jatka sukuaan. Omia sopivia tammoja ei ole, tammanomistajia ei kiinnosta. No nythän voisi niitä tekkejä ottaa, kun olen niin kauan himiöinyt niitä.

Ongelma A: en tiedä rodusta tarpeeksi. No mars nettiin tutkimaan, kirjoja selaamaan ja kyselemään. Ongelma A on selvitetty. Tutustuin rotuun ja kyselin vielä ht-netissä kasvattajista ja kasvatuksesta. Tiedän jo jonkin verran, ja opin tietysti lisää.

Ongelma B: entä jos käy kuin kokeilun nimeltä rbsh't kanssa? Aloita evm-sukuisilla ja teetä varsoja vasta, kun tiedät, mitä olet touhuamassa. Vanha tuttu juttu, jota noudatan jokaisen kokeiluni kanssa. Jäiväthän xx-laukkuritkin minulle, vaikka olivat vain kokeilu. :)

Ongelma C: minne kasvatit, ja mitä muut ihmiset tuumaavat, jos oikein törttöilen? No huh huh, mitä lusmuilua: kasvatithan voi pitää itse, koska yhdistelmät on aina ennenkin valittu sillä perusteella muissakin roduissa! Muut ihmiset eivät ennenkään ole yrittäneet tappaa minua, vaikka olen mokaillut tosi kauniisti täykkäreidenkin kanssa! Päin vastoin. Pisteitä ja viivoja lukuunottamatta porukka on aina jaksanut selittää, mikä meni vikaan ja miksi. Mikään ei muutu.

Ratkaisu: meille tulee evm-sukuisia tekkejä kokeilemaan, miltä se maidenin läpi rämpiminen tuntuu. Siitä tulisi liikaa työtä, jos tekisin niille samanlaiset sivut kuin täykeille (ts kirjoittaisin luonteet...), joten teket menestyvät vallan mainiosti luonteettominakin. Monellako laukkatallilla muka on kunnon luonnekuvauksia, jos ei R-Corea siis lasketa? Luku on melko lähellä nollaa. Sitä paitsi kukaan ei koskaan ole lukenut R-Corenkaan heppoja. :)

*

2. G1-tasoisten lähtöjen järjestäminen. Kyselin, ollaanko villejä vastaan, ja no ei olla, jos lähtöjen määrää ei kasvateta älyttömiin määriin asti. Mikään ei siis estä minua (MUHAHAHA HAAA!) järjestämästä yhtä tai kahta G1-tasoisten lähtöjen sumaa (ts kutsua) CAS-vuosittain. Lähinnä minua jurppii se, että alaiset lähdöt ovat niin samanlaisia keskenään, että...

Ihmiset sanoivat, että R-Corehan voisi ottaa järjestääkseen alaisia arvokisoja, tehdä ehkä omankin, mutta siihen en (vielä!) usko. Minusta suurkisa- tai arvokisaprojekti on aina tallille suuri kunnia, ja R-Core niin kovin nuorena paikkana ei vielä ole tarpeeksi arvokas sellaiseen tehtävään. Tunnen oloni tallini kanssa samanlaiseksi kuin ala-asteikäisenä edesmenneen iskäni kumppareita lainatessani. Tosi kakaraksi.

*

3. Xx-kasvatus. Syntyvät, talliin jäävät ja myytävät varsat julkaistaan ensiviikolla. Jipii, jipii! Tätä on kuulkaas lapset suunniteltu aina CAS-tammikuusta asti. :) Pidän niin kovin sopivimpien yhdistelmien miettimisestä...

*

4. LJ'n alaiset laukat Crimsonissa 18.06.2011. Kun anoin kisoja, en älynnyt, että olen koko viikonlopun Provinssissa. Ravit tai koulukisat voisivat aivan hyvin myöhästyä päivällä, mutta laukkojen myöhästyminen rassaa aina minunkin hermojani, joten sitä en todellakaan huvikseni aiheuta. Arpoisiko joku puolestani tulokset, jotka lähettäisi viestillä osallistumisten perään, ja jotka voisin sitten kopioida maanantaina, kun palaan kotiin? Jos kansalla on hulinaa, kyllä minä jotenkin järjestän, että saatte tulokset ajallaan. :))

*

5. Kiitos. Olette aina niin ystävällisiä tyyppejä, enkä sano sitä ollenkaan liian usein, vaikka mainitsinkin asian myös tässä postauksessa aikaisemmin.

2 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Mie ainakin tulen ryöstämään vaikka kaikki tekkevarsasi, jos niitä uskallat myydä pois! Lisäksi jos tulevat vauhtihirmusi astuvat ulkopuolisia tammoja, niin aivan varmasti tulen niitäkin lainaamaan (:

Ja kuten jo sanoit esim. luonteista, ei niitä tosiaan tarvitse. Itse kyllä aikaisemmin kirjoitin pienen pätkän jokaiselle siitokseen siirtyvälle hevoselle, mutta jossain välissä se vähän jäi ja saa luvan jäädäkin pois.

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Ja tämän turvin sitä mennään. :D