20131128

Onnittelut ensimmäisille Oresaman laatispalkituille länkkäreille! (M: paint)

WRJ piti tässä kuussa laatuarvostelutilaisuuden, mistä Oresama tottakai oli innoissaan. Meiltä mukaan pääsi kolme hevosta, joista jokainen palkittiin. Seuraavillekin kuukausille on hiljaisesti lupailtu laatistilaisuuksia, ja jos niitä tulee, on meillä sinnekin menijöitä. :)

Lempparini, nöpöläiseni, kyyhkyseni, armaani, yksi lempihevosistani palkittiin tässä meidän ekassa tilaisuudessamme:

Chauncey Abi
WIJ-II, YLA3


Abin tarkoituksena on mennä vielä uusimaan YLAan, mutta sitä ennen tuo sen toinen varsa pitäisi saada hyvään kotiin. Se on jo kertaalleen myyty, mutta taitavasti unohdettu jo ennen sivujen osoitteen minulle antamista. Varsan syntymäpäivää voi muuttaa myöhemmäksi, ja koska se ei ole rekisteröity, nimestä voi keskustella. :)

Abin lisäksi meiltä oli mukana yllättäjä, joka menestyikin himpun verran paremmin kuin olisin kuvitellut...

Classic Baby
WRJ-I, YLA3


Meidän Babystakin olisi tarkoitus vielä varsa saada. En kuitenkaan tiedä, aionko myydä pikkuisen. Meillä on jo neidistä näpsäkkä tammavarsa, mutta tahtoisin myös oripojan, kunhan eräs suosikkioriistani on valmis.

Jostain syystä ilmoitin mukaan myös erään oriin, jonka ei ollut tarkoitus vielä varsinaisesti mennä laatiksiin. (Tottakai se valmis palkinnoille oli, en ilmoita niin keskeneräisiä!) Poika kuitenkin menestyi, ehkä sillä oli hyvä päivä.

Spy-Fly
WRJ-II


Tällä pojulla on vielä kauheammat kuvat kuin Abilla, mutta koettakaa kestää: olen harjoitellut piirtämään ja näistä jo tunnistaa hevosen hevoseksi. Tämä heppa on minusta sillä tavalla "ihan kiva", että koska se on vähän harvinaisenpuoleista rotua, käytän sitä jalostukseen. Jos se olisi suokki, en tiedä käyttäisinkö. Onhan se menestynyt, mutta kun minulle menestys ei ole virtuaalihevosessa se Numero Uno jalostuskriteeri... Moni muu on kuitenkin tykännyt Pai-pojusta, ja se on kiva: edes joku oikeasti voisi haluta sen jälkikasvua. :)

Ei kommentteja: