20140115

Chauncey Abi (WRJ-II, YLA2, TJ) korottamaan WRJ'n laatuarvostelupalkintoa

Tarjolla jalostukseen:
Chauncey Abi
WRJ-II, YLA2

Koska WRJ'n laatikseen ei meiltä ollut tässä kuussa menossa kuin yksi ori, ja koska laatikseen ei ollut ilmoittautunut kuin yksi hevonen minun orini lisäksi, päätin yrittää korottaa Abin palkintoa ykköseksi. Viimeksihän se sai 88 pistettä, eli jäi kahta pistettä vaille. Täydet pojot tuli viimeksi kisa- ja lisäpisteistä. Tuolla sukuselvityksellä nyt ei voi täysiä odottaakaan, ja minusta tekstien pisteytys on aina enemmän tai vähemmän tuomarista riippuvaa arpapeliä - mutta jälkeläispisteet olin laskenut itse etukäteen vähän väärin. Tamma sai 16 pistettä: ne saa, jos varsalla on 16 sijoitusta. Täydet 20 saa, jos varsa on lisäksi sijoittunut cupeissa yhteensä 2 kertaa ja jos yhdellä varsalla on WRJ-I -palkinto tai kahdella WRJ-II/III. No, lisäsin varsan sivuille cup-sijoitukset, joista saadaan ne puuttuvat 2 pistettä, jotta Abi saisi nipin napin ykköspalkinnon.

YLAankin pitäisi ottaa yhteyttä. Sivuilla sanotaan, että kakkospalkinnon alaraja on 110 pistettä. Abi sai 113 pistettä, ja silti sillä on YLA3. Vanhat silmäni huomasivat sen vasta tänään. Kyseessä on joko inhimillinen virhe tai jokin uudistus, joka ei ole vielä ehtinyt sivuille asti. Onneksi virtuaalihevostelu ei ole niin kuolemanvakavaa, että Abi olisi suuresti kärsinyt oltuaan näin kauan "vain" YLA3-palkittu. Päivitän sivuille oikean palkinnon vasta, kun olen saanut YLA:sta jonkinlaisen vastauksen.

Abi on joka tapauksessa tarjolla jalostukseen (tilausvarsan emänä). Varsan haluaisin nähdä mieluiten kilpahevosena, mutta laatiksia tmv ei todellakaan tarvitse luvata.

Ei kommentteja: