20140111

Onnea Gera Berry, Tatu ja Tikru! (Tarjolla jalostukseen evm-sukuiset fwb-orit & 3-p holst-t.)

Onnea uusille laatispalkituille, meidän Geralle ja Berrylle.

Berry Rox - KRJ-II (tilaisuus 12/13)
Berry jää nyt onnellisena eläkkeelle. Siitä tulee vapaaherratar, eikä sen tarvitse enää tulla äidiksikään. YLA:an sen vielä ilmoitan kuitenkin.
Berry-muru on ensimmäisiä "kunnon" holsteininhevosiani. Se on yksi rakkaimmista.

Tokyo Tiger Mosh - KRJ-II (tilaisuus 12/13)
Gera tuli minulle, kun innostuin holsteista kunnolla. Aluksi se oli ns. täytehevonen: kivasukuinen kapistus, johon en kiintynyt millään. Sitten aloin rakastaa tamman nimeä. Nyt se on oikein oiva yksilö, vaikkei lempihevonen olekaan. Tämä rouva menee siitostalliin, ja odotan siltä paria oikein hienoa varsaa.
(Tarjolla jalostukseen / tilausvarsan äidiksi!)

Dictator FIN ERJ-III (tilaisuus 12/13)
Tatu on näitä rakkaushevosia. Sillä on vielä ura edessään, ja nyt sen on tarkoitus kerätä lisäpisteitä laatiksiin käymällä laatiksissa. Ekan palkintonsa, tämän ERJ'n siis, se uusii vanhempana. Sitä ennen suuntana ovat YLA, sekä KERJ'n ja KRJ'n laatikset. Tatusta tulee vielä oikein hieno kantaori.
(Tarjolla jalostukseen!)

Tiger Trouble ERJ-III (tilaisuus 12/13)
Tikrun nimeä säästin Tokyo Tigerin varsaksi vuosia ennen kuin itse Tokyo Tiger oli syntynyt. Niin kuitenkin kävi, että Tikru on tuonti ja vieläpä fwb.
Tikrukin varmistelee vasta menestystään Tatun tapaan. Sekin menee KERJ'n ja KRJ'n laatiksiin ja YLAan. Niiden ja jälkeläisnäyttöjen jälkeen se korottaa palkintojaan. Tikrusta on tarkoitus saada keskiverto kaveri: se on ihana ori, jonka kyvyt eivät riitä aivan huipulle asti, mutta jolla on kyllä edellytyksiä hieman hipaista tähteyttä.
(Tarjolla jalostukseen!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko näiden jalostukseen tarjolla olevien varsat aktiivisiksi kilpahevosiksi vai kelpaisiko satunnaisesti kilpaileva, päiväkirjaa kirjoitteleva koti?

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Heippa!

Meillä ei kisoista nipoteta koskaan kasvattieni tai hevosteni jälkeläisten kohdalla. :) Ainoa myyntiehto / astutusehto on aina, että varsan sivut eivät saa koskaan kadota. Se tarkoittaa, että muistosivutkin on oltava jossain hevosen kuoltua, ja osoite minun tiedossani. (Osoitteen minulle ilmoittamiseksi riittää esim. sen pitäminen ajan tasalla VRL'n profiilitiedoissa / linkki uuteen osoitteeseen / mitä tahansa.) Kisaaminen on tietenkin mukava lisä aina - mutta tosiaan vain lisä, ei missään nimessä edellytys.

Jos varsa näistä tai muista hevosista kiinnostaa, tee toki tarkempaa tarjousta mailitse! Osoite on vanha tuttu neovisual@veritiara.org.