20131211

Päivä, jona tekisi mieli heittää kaikki hukkaan

Yksi pitkä sana, ystäväiset:
AAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHH!!!!

Pari muuta sanaa:
Minä kuolen, minä ihan oikeasti kuolen juuri nyt, kaikki on ohi, millään ei ole mitään väliä.

Sitten koko teksti. Poistin kaikki ilmaukseni, jotka eivät kestä päivänvaloa, ja lisäsin tilalle kapiteeleillä kauniimpia asioita.

Päivitin taas ravihevosteni kisakalentereita, joista osa on ollut päivittämättä jo vuoden 2011 syyskuusta asti. Huomasin SUUREKSI ILOKSENI, että Tierran foorumi oli kadonnut, koska koko fooruminKUKKANEN oli lopettanut. No, ei se maailmaa kaada, ajattelin: vaikka Tierran raveja oli paljon, niin muita on vielä enemmän. Menee ehkä viidesosa, maksimissaan neljäsosa hukkaan. ILAHDUTTAA, mutta kyllä tämä tästä.

Sitä paitsi, ovathan heppani juosseet ruotsissa! ..paitsi että eivät ole. Olin jo valmiiksi TOSI ILOINEN Tierran foorumin takia, ja nyt suorastaan RIEMU REPESI, kun huomasin, että kaikki on ollut turhaa. Voi ILOISTEN PONIEN PIKKU KAVIOT, tekee mieli sanoa, ja ihan sanonkin.

Vastoinkäymiset sen kuin jatkuivat. Huomasin, että olin laittanut heppani USAn Priden ravit jo muotoon ajat sitten, ja tallentanut ne tiedostoon USANKISAT.rtf, näin luki muistilapulla. Katsoin tiedostoista, USANKISAT ei löytynyt. Se on joutunut väärään paikkaan, tuumin, ja tein koneella haun. Ainoa tiedosto, joka edes sisältää sanan USANKISAT, on muistilappuni, josta tämän tiedon luin alun perinkin. Kisoja ei vain ole enää. Nyt minulla on tallissani paljon kisannut, hyvän ajan juossut, ihan kivan voittosumman tienannut mestari USAn Pride, jonka kisakalenteri on tyhjä.

No niin. Nyt tekee mieli oikeasti ottaa kiinni pikku virtuaalitiedostoistani ja raahata niitä kohti roskakoria, joka odottaa niitä jo kaivaten. Vihaan tätä harrastusta juuri nyt niin paljon, että oikeasti itkettää. Olen ylpeä tallistani ja hevosistani, ja näin nopeasti tehtiin tyhjäksi koko raviharrastukseni vuodet 2011-2013. Kukaanhan ei esim osta USAn Priden (tai muidenkaan) varsoja ihan siitä syystä, että sivuilla lukee tyyliin ennätys 11,5ly, mutta sivuilla on ylhäällä vain koelähdöt. Joista suurin osa on luojan kiitos tallella.

Harkinnassa on lopettamisen lisäksi mm. tallipalo, virtuaalinen itsemurha, syvää ja raivokasta angstausta, koko ravitouhun lopettaminen ja totaalinen henkinen muumioituminen. (Mikä ei juuri eroa tämän hetken tunteistani. Pelkkä RIEMASTUS on jäljellä.)

Ei kommentteja: