20131202

Valmennan ilmaiseksi

Valmennan hevostasi ja sinua ihan ilmaiseksi missä tahansa lajissa paitsi valjakkoajossa, koska siitä en ymmärrä mitään. Yhdelle hevoselle teen vain yhden valmennuksen kuukaudessa, mutta mikäli muistat, voit ainakin kerran pyytää uudelleen vaikka hti kuukauden kuluttua. :)

Minulla on kolme ehtoa valmennuksien suhteen:
1. Hevosen on oltava minun kasvattini (uudet ja vanhat kasvattajanimet mm. RR, G, Erkinheimon, IZM...)
2. Hevosella on oltava luonnekuvaus (teen myös kasvateilleni luonnekuvauksia tilauksesta hintaan 30 muotoonlaittoa / luonne)
3. Kun valmennus lisätään hevosesi sivuille, valmentajaksi pitää merkitä minut, Oresama. Jos haluat käydä valmennuksessa jossain tietyssä paikassa, voit valita vaikka Erkinheimot, Yorcan (Suomesta), Zurückin (Saksasta) tai Brisesin (virtuaalisesta Soleilin kylästä, maa on virtuaalimaailma).

No mutta, haluatko hevosellesi valmennuksen, vaikka se ei ole minun kasvattini? Se onnistuu palkkaa vastaan. En ole vielä valmentanut niin paljoa, että tietäisin, mikä on sopiva hinta valmennuksista, mutta tehdään vaikka niin, että Sinä teet tarjouksen mailitse. En valmenna yksittäisiä valmennuksia kuin kasvateille: tarjoa, montako valmennusta haluat, jos vastapalkkana on 30 muotoonlaittoa.

Ei kommentteja: