20140916

Oresaman kisa-ahdistus

En ole järjestänyt taaskaan kisoja ikiaikoihin, koska Webs ei toimi minulla lainkaan. Olen yrittänyt sählätä muidenkin ilmaisten paikkojen kanssa, mutta ei vain tule mitään. Ja on muka niin vaikeaa pyytää apua ht.netistä tai jostain.

Nyt kuitenkin kisakuume on niin ka-ma-la, että harkitsen järjestäväni kisoja jatkossa blogin kautta - tai tekeväni uuden blogin, jossa on Oresaman kisat vuoden 2014 syyskuusta eteenpäin. Se olisi myös helppo linkittää tallin sivuille, eikä tarvitsisi ahertaa yksittäisten kutsulinkkien kanssa enää ollenkaan.

Tuumasta toimeen siis, miehet! Oresamalla on yliopistolla vielä 1,5h aikaa ennen kuin seuraava luento kutsuu! Siinä ehtii vaikka mitä!

// edit

Nyt on kisablogi olemassa. Tein siitä erillisen, koska muuten nämä tekstipostaukset hukkuisivat kisavilinään. Nyt testaan, toimiiko tällainen blogijärjestely näillä ekoilla kymmenellä kutsulla ja katsotaan jatkoa sitten. Ainakin näin aluksi osallistujien lisääminen on niin mukavaa ja helppoja, että ylläpidän jopa joka kutsuryppään ensimmäisessä kutsussa osallistujalistaa. Niin en ole tehnyt sitten vuoden 2008, koska se on muka tosi työlästä.

Lisäksi minusta on tosi kiva, että kaikki kutsut näkyvät kerralla kokonaisina etusivulla sen lisäksi että ne saa avattua yksittäin. :)

Ei kommentteja: