20150925

Esittelyssä: voimakaksikko!!

Haluan esitellä teille kaksi virtuaalihevosta, joista on tullut minulle tärkeitä. Olette tavanneet niistä toisen jo aiemmin tämän blogin kautta, mutta nyt on aika tuoda poika uudelleen esiin. Saanko esitellä:
 


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


Haluaisin näyttää teille Antin sukua. Moni pitkän linjan suokkikasvattaja pyörittelisi silmiään nyt, mutta minusta Antin suku on upea. Olen tehnyt sen ihan omin pikku kätösin ja hellinyt jokaista yksilöä. Rakastan niiden kaikkien nimiä ja nimihän on minusta virtuaalihevosen tärkein ja oleellisin osa. Nyt sukulaiset ovat ns. laatisvalmiita ja alkavat saada palkintojakin.

Olen ostanut muilta kasvattajilta (etenkin Mörkövaarasta) suokkeja, joilla on omaan silmääni yhtä hieno (ja yhtä palkittu) suku. Siihen on kuitenkin aina vain joku muu panostanut. Olen katsellut kateellisina tuollaisia sukuja ja nyt minulla on sellainen ihan kokonaan itselläni. Olen tosi ylpeä! Eikä Antti siis tietenkään ole sukunsa viimeinen vesa, minä kun en "kasvata lyhytsukuisia" eli tallaa
paikallani. Upea suku jatkuu niin kauan kuin minä harrastan virtuaaliheppoja!***

Toinen ori jonka haluaisin esitellä, on tässä:

 
© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


Taas moni kysyy, että miksi, mitä spesiaalia tuossa nyt on? Vastaus: nimi (tärkein osa heppaa) ja LUONNE! Mikään kirjoittamani luonne ei ole noin sataan vuoteen saanut inspiraatiotani käyntiin, vaan tämäpä luonne saa. Veikolla on nyt jokaiselle elinkuukaudelleen päiväkirjamerkintä ja voisin kirjoittaa niitä lisää vaikka sadoittain. Ja vinkki: lukekaa päiväkirja. Veikon luonne tulee esiin siinä enemmän kuin varsinaisessa luonnekuvauksessa.

2 kommenttia:

Pölhö kirjoitti...

Veikko on niin mainio epeli että joskus minun on saatava siitä varsa, liian suuri persoona! <3

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Nyt olemme ihan samaa mieltä! :DD Oresama on kerrankin tyytyväinen hevoseensa. :D

(Kaikki hepat ovat aina tarjolla jalostukseen, ellei sivuilla muuta lue.)