20161008

Virtuaalihevosesta luopumisen vaikeus

Minulle KUOLLUT SILLOIN JA SILLOIN -tekstin laittaminen hevosen sivuille on yleensä vaikeaa. Nuorempana saatoin aivan hyvin toteuttaa jonkinlaisen joukkomurhan tappamalla puolet virtuaalihevosistani "tallipalon" tai "tuntemattoman epidemian" takia. Silloin harrastin eri tavalla: otin hevosia heräteostoksina ja vaikka kivojen kuvien takia, tajusin etten saa kuvia mukaan tai hevonen alkoi kyllästyttää, ja joukkotuhoase käyttöön. Nyt on toisenlaista..

1. Puolivalmiiden hevosten tappamisen vaikeus
Hmm, tällä on palkinto jo YLA:sta ja ERJ:sta ja lisäksi kolme hienoa varsaa. Eikös se riittäisi tämän hevosen kohdalla, eihän kaikilla tarvitse olla ihan KAIKKIA rotu- ja lajikohtaisia laatispalkintoja? AHAHA, hyvä vitsi, kyllä tarvitsee!! Seisotanpa tätä vuosikymmenen tekemättä mitään, jotta sen vuoro koittaa mennä kaikkiin muihinkin laatiksiin! Ei tätä voi tappaa!

2. Valmiiden hevosten tappamisen vaikeus
Tällä on jo kaikki lajikohtaiset laatispalkinnot, rotulaatiksen palkinto jne, eikä tämä voi saavuttaa enää mitään. Varsatkin on jo tehty. En tee hevosella mitään, kukaan ei halua siitä tilausvarsoja, mutta en tapa sitä kahdesta syystä. Ensinnäkin, tallinihan täytyy näyttää mahdottoman hyvältä, kun hevoslistauksessa on juuri Tämä Hevonen ja Sen Kaikki Palkinnot. Toisekseen, mitä jos keksitään joku uusi laatis, josta en voi saada palkintoa jos merkkaan tämän kuolleeksi!!!

3. Raakojen, turhien hevosten tappamisen vaikeus
Tässä on tämä welshtamma, jonka toin itselleni vuonna 2008 kun kiinnostuin welsheistä ja valjakkoajosta. Tämä ei ole ikinä kisannut, eikä tällä ole tekstejä, kuvia tai varsoja. Tämän hevosen tappaminen, tai jopa poistaminen ei vaikuttaisi mitenkään minun tai kenenkään muun harrastamiseen tai hevosiin. ENPÄ TAPA TÄTÄ, voinhan minä vuonna 2028 vaikka kiinnostua uudelleen welsheistä ja valjakkoajosta! ...miksen muuten tuo silloin uutta tammaa? Ai niin, olenhan laiska keksimään sukuja! Säästetään siis tämä!

Ei kommentteja: