20161030

Orange Wood Ranchin tarinakoulukilpailut 30.10.2016

Koska blogista ei koskaan mikään katoa, niin kuin Freewebsistä katoaa kaikki, tänne on hyvä säilöä omaksi ja muiden iloksi näidenkin tarinakisojen tarinat. Valitettavasti tällä kertaa mukana ovat vain sijoittuneiden tarinat, koska unohdin tallentaa osallistumisviestini sent-kansioon, eikä ei-sijoittuneiden tarinoita julkaistu kutsusivulla.

Luokka 5: VaA
Tehtävänanto: Täydennystehtävä. Hevosesi on loukkaantunut radan jälkeen! Etsit käsiisi kisapaikalla olleen päivystävän eläintohtorin ja selität hänelle tapahtuneesta. Keskustelun tekstipohja on valmiiksi kirjoitettu, mutta siinä on aukkoja! Täydennä alla annettujen aiheiden mukaisesti yksittäiset sanat tämän eläinlääkäriaiheisen kontekstin ympärille: (valmis teksti tulee tulosten yhteydessä)

1. Oresama (VRL-02753) - Mexican Memory VH13-031-0433"En ole varma huolisinko itse tällaisen eläinlääkärin palveluja! Hauskoin suoritus sai voiton."
- Hei, voisitko auttaa? Hevoseni on loukkaantunut, huomasin sen palatessamme kentältä. 
- Mikä on vialla? 
- Hevonen on VAUHDIKAS. LAUTASESSA on KIERRÄTYSNAHKAKORU ja se on ihan RUMANRUSKEA. 
- Minä tulen MOIKKAAMAAN. ...Jaahas, tässäkö potilas? Todellakin, siinähän näyttää olevan jotakin... katsotaanpa... vaikuttaa TOIVEIKKAALTA. 
- Hevonen ILMEHTII. 
- Millainen se oli suorituksen aikana? 
- Minä PYNTTÄYDYIN, mutta hevonen oli KOSMINEN. 
- Niin varmasti. No, laitan siihen RUTTOTARTUNNAN, jonka pitäisi helpottaa. 
- Oletteko aivan varma? 
- Olen aina varma, minullahan on eläinlääkärin ammattitutkinto maan KEVYTKENKÄISIMMÄSTÄ instituutista. 
- Hyvä on... 
- Anna sen vaikuttaa MILJOONA minuuttia, ja hevosesi on taas RYPPYINEN. 
- Hienoa, kiitos! 
- Ei huolta, tai kuten minulla on aina tapana sanoa: NO SITTE LUONNONVALINTA KARSII!


2. Oresama (VRL-02753) - Horror Movie Host RR- Hei, voisitko auttaa? Hevoseni on loukkaantunut, huomasin sen palatessamme kentältä. 
- Mikä on vialla? 
- Hevonen on KOHMEINEN. KINNERJÄNTEESSÄ on MUROKEKSI ja se on ihan VIHERTÄVÄ. 
- Minä tulen STALKKAAMAAN. ...Jaahas, tässäkö potilas? Todellakin, siinähän näyttää olevan jotakin... katsotaanpa... vaikuttaa IRVOKKAALTA. 
- Hevonen HÄÄLYY. 
- Millainen se oli suorituksen aikana? 
- Minä MYHÄILIN, mutta hevonen oli VIRTAVIIVAINEN. 
- Niin varmasti. No, laitan siihen PÄÄRYNÄ-OMENAJOGURTTIA, jonka pitäisi helpottaa. 
- Oletteko aivan varma? 
- Olen aina varma, minullahan on eläinlääkärin ammattitutkinto maan ERINOMAISIMMASTA instituutista. 
- Hyvä on... 
- Anna sen vaikuttaa 14 minuuttia, ja hevosesi on taas KIERO. 
- Hienoa, kiitos! 
- Ei huolta, tai kuten minulla on aina tapana sanoa: ANNA BURANAA!Olen tosi rakastunut näihin täydennysluokkiin: näistä tulee aina tosi hassuja juttuja! Vapaa-ajallakin leikin usein tällaisilla aukkotarinoilla jne. Taisin tällä kertaa lukea tehtävänannon huonosti ja luulin, että tarina on jokin ihan random, eikä nimen omaan eläinlääkäriin liittyvä, mutta ainakin hyvät loppukaneetit tuli laitettua. Oikeassa elämässä sanon joka valituksen päälle (koski sitten henkistä tai fyysistä asiaa), että anna buranaa. Kun taas joku kommentoi jotain omasta mielestäni typerää lemmikeideni hoidosta (esim. viimeisin "sun koiran jalat katkee kun se hyppää sohvalta!" ja koira on jopa viisikiloinen...) vastaan, että no sitte luonnonvalinta karsii.

Tässä luokassa minulla oli mukana myös Super Sumo Slap RR, mutta sen sijoitus on 6/14. Osallistuin myös kakkosluokkaan Enkelinsiipi-hepallani, ja se oli 10/19. Kakkosluokassa piti kirjoittaa lause, jonka hepalleen sanoo, kun se ei mene traileriin. Kaikkien lauseen sanojen piti alkaa samalla kirjaimella kuin hevosen kutsumanimi.

Ei kommentteja: