20161106

Lokakuun palkitut

KRJ-laatis 10/16

Kukka Nimeltään Tähti
SLA-II, YLA2, ERJ-III, KRJ-III

kuva by minä


Nyt kun kaikki oleelliset palkinnot on viimein kerätty, keskitytään KERJl-palkinnon hankkimiseen, kunhan on aikaa. Kukalle on tulossa myös yksi myyntivarsa, jonka isä on todennäköisesti Monsieur Koivuniemi.



 
KRJ-III


© Alla K.

Manni sai ekan palkintonsa, nyt kun käänsin vihdoinkin vähän katsetta Erkinheimon suokeista Yorcan puokkeihin. Myös YLAan ja ERJ:n laatiksiin tämä mopo olisi jo ollut kauan valmis.


***
***

ERJ-laatis 10/16
Taas kävi kauniisti. Toisen hepan koulutustaso ei näkynyt sivuilla ja se hylättiin...


ERJ-III


© Foto-vik.ru

Tässä on hepo, jolla unohdan aina olevan sukua netissä. Pidän tätä aina evm-sukuisena vahingossa, vaikka tämän suku onkin minulle jollain tapaa tärkeä. Tamman emä on Haurun Good Try, jonka minä olen maahantuonut, ja joka on hienosti menestynyt. Isä on dwb Agony 13th, joka oli minun kuolemaansa asti, ja jonka nimestä ja olemuksesta yhä pidän.



***
***


KERJ-laatis 10/16



Red Reason
KERJ-II



Retu on kisannut kaikki sijat täyteen kaikessa jo aikaa sitten, mutten ole jaksanut päivittää sen sivuja. Ei se kuitenkaan mene KRJL tai ERJL ennen kuin sen varsallakin on joitain sijoituksia ko. lajeista...



Maya Queen
KERJ-III


Tällä on sama tilanne kuin edellisellä.



***
***

SLA 10/16

Erkinheimon Krokotiilinkyynel
SLA-I, ERJ-II, KRJ-II, Preferent


Jenny K, Alegre


Joo vihdoin. :D Tämä on niin kuin postauksen eka hepo: nyt mennään KERJ:n laatista kohti. Tämän kanssa ei tosin mennä hissun kissun, vaan ryminällä. Tällä itsellään on jo melkein kaikki sijat koossa ja varsa-Hulikin on aloitellut jo uraansa.





Erkinheimon Aavetyttö
SLA-II, KRJ-III


© AK

Veera on ollut koko ajan hiljaisessa myynnissä. Sillä on myynnin alusta asti ollut kaikki sijat täynnä ERJ ja KRJ, mutta se ei ole silti kiinnostanut ketään. Nyt naurattaa ja itkettää epäuskosta: heti, kun Veera sai ekat laatispalkinnot, kas kummaa, moni on halunnut ostaa sen. Halusin myydä sen nimen omaan sen takia, että joku muu ilmoittaisi sen laatiksiin, ettei se tukkisi listojani. Arvatkaa, myynkö minä sitä enää tässä vaiheessa, kun se on jo tukkinut tien kahdessa laatiksessa toiselta suokkitammalta viemällä sen paikan? No en todellakaan. Sitä paitsi, voiko olla niin laiskaa porukkaa, että täysin valmis hepo teksteineen kaikkineen ei kelpaa, mutta sellainen kelpaa, johon olen käyttänyt aikaa yhden mailin enemmän ja ilmonnut sen laatikseen? Tosi naurettavaa!




***
***


YLA:n tuloksia ei vielä ole, mutta siellä odottelevat palkintoa Gotta be Quilt, Erkinheimon Huliganismi ja Sleep Deep G.

Ensikuussakin on laatiksiin menijöitä:
KRJ: Sleep Dee G, Tiger Trouble
ERJ: Äipän Anarkisti, Gotta Be Charlie RR
YLA: Tiger Trouble, Anti Gravity, Erkinheimon Krokotiilinkyynel
KERJ: Henkisoturi (ei vielä ilmottu)

Ei kommentteja: