20161110

Esittelyssä (ja myynnissä) EH Matilda

Haluaisin esitellä taas erään talleillani tapaamani persoonan.

Erkinheimon Matilda

Matildalla, eli "Tildalla" ei ole vielä omia kilpahevosen meriittejä paljonkaan. Viimeksi kun katsoin, se oli sijoittunut KRJ:n alaisissa kouluratsastuskisoissa vähän yli 10 kertaa, ja muissa lajeissa ei vielä yhtään. Kyllä se kuitenkin vielä varmasti ehtii sijoittumaan joko minun tai uuden omistajansa kanssa, onhan se vasta viime kuussa syntynyt pikkuvauva!


© AK


Erityisen Matildasta tekee sen suku. En aio kirjoittaa sukuselvitystä tähän, sillä se on jo tamman sivuilla. Sen sijaan kerron, että rakastan erityisesti tamma isää, Muskettianubista! Antti on täydellinen hevonen. Matildan emä puolestaan on Erkinheimon Matami, jonka olisin halunnut esitellä jo aikaisemmin tässä blogissa, mutta säästinkin tämän esittelyn Matildalle. Matami syntyi täytehevoseksi, jonka kohtalo oli kisata parikymmentä sijaa joka lajissa ja sitten kuolla. Siksi sillä on "huono, nopeasti keksitty" nimi - mutta nimen omaan Matamin nimeen minä rakastuinkin. Matamin jälkeen piti tulla toinen samansukuinen tamma, jolla olisi parempi nimi ja joka jatkaisi sukuaan, mutta eihän Matamista voi olla pitämättä! Siksi tamma sai jäädä.

Matildan suvussa on myös kruununjalokiveni Henkisoturi, joka toivottavasti ensi kuukauden KERJ:n laatiksen myötä tulee omistamaan kaikki yleisesti arvostetut laatispalkinnot, jotka keksin (ja pari huuhaa-palkintoakin). "Kille" on myös persoonana ja nimeltään tosi kiva hevonen!


Erkinheimon Muskettianubis
sh, 155cm
Bronze Premium
Erkinheimon Huliganismi
sh, 156cm
ERJ-II, KRJ-II, SLA-I, YLA2
Erkinheimon Toteemihevari
sh, 156cm
SLA-I, ERJ-II, KRJ-II
Kukka Nimeltään Tähti
sh, 151cm
SLA-II, YLA2, ERJ-III, KRJ-III
Erkinheimon Krokotiilinkyynel
sh, 151cm
SLA-I, ERJ-II, KRJ-II, Preferent
Henkisoturi
sh, 162cm
YLA2, SLA-II, KRJ-II, ERJ-III, VMRJ3,
Bronze Premium
Mielikuvituksen Tuote
sh, 149cm
SLA-II, YLA2, ERJ-II, KRJ-II, Premier
Erkinheimon Matami
sh, 154cm
Erkinheimon Mösiöö Seppo
sh, 155cm
Monsieur Koivuniemi
sh, 152cm
YLA2, ERJ-III, KRJ-III, SLA-I
Äipän Anarkisti
sh, 159cm
Erkinheimon Elävä Nukke
sh, 153cm
Erkinheimon Kristallijumala
sh, 155cm
ERJ-III, KRJ-III
Erkinheimon Aavetyttö
sh, 149cm
SLA-II, KRJ-III


Matilda on myynnissä kotiin, joka jollain tavalla innostuu siitä. Innostus voi kohdistua minun tapaani Matildan kilpailutukseen ja jalostuskäyttöön - tai ihan johonkin muuhun. Jos joku haluaa Matildasta tarinoissa esiintyvän persoonaponin, niin sekin on aivan yhtä hyvä kiinnostuksen suuntaus. Tyhjän pantiksi seisomaan en kuitenkaan Matildaa myy.

Ei kommentteja: