20170413

Laatisjonot

Katsotaanpas, miltä laatisjonot näyttävät ja vertaillaan niitä viimeisimpiin mittaamiini jononpituuksiin. Tilasto on muodossa
LAATIS jonossa on nyt (jonossa oli 3.7.2016 - jonossa oli 15.10.2015)

KRJ 44 (36-39)
ERJ 26 (28-31)
KERJ 32 (3-1)
YLA 45 (63-53)
SLA 10 (4-3)
WRJ 12 (3-0)

Eli. KRJ:n suhteen tilanne on vain pahentunut, vaikka poistin listoilta kaikki holstit sun muut oudot elukat, joita en jaksakaan viedä laatiksiin. Tilanne on pahin lajilaatiksista juuri KRJ:ssa siksi, että ilmoittautumiset laatiksiin ovat ihan milloin sattuu, ja harvoin istun KRJ:n sivuilla kyttäämässä. Muihin lajilaatiksiin saa ilmoittautua selkeästi aina kuun ensimmäinen päivä.

ERJ:n suhteen tilanne on parentunut vuosi vuodelta - joskin kisalistoillani on nyt tosi monta paria sijoitusta vaille valmista heppaa.

KERJ:n tilanne on mikä on siitä syystä, että olen vasta viime vuoden lopussa kunnolla alannut kilpailla kenttää. Jonot olivat tottakai aiemmin lyhyet, kun heppani eivät KERJ:n alaisia menneet Qiana Ringiä ja Kärmeniemen Pikkuvarpusta lukuunottamatta. Onneksi KERJ:n tilaisuuksiin saa ilmoittaa yleensä 3 heppaa kerralla ja mukaan mahtuvat kaikki!

YLA:n jono on pienentynyt, koska olen nykyään tuomari. Saan tilaisuuksiin yhden hepan enemmän, ja muistan ilmoittautua, kun olen laitoksen hommissa mukana. Lisäksi länkkäripaintit eivät ole vuoteen enää olleet listaa kasvattamassa, vaan niille riittää pelkkä WRJ:n laatispalkinto. Vaikka jono on pienentynyt, on tuossa ihan riittämiin porukkaa. Kaikki ratsuni, paitsi länkkärit, menevät edelleen YLAan.

SLA:n jono on juuri parhultainen: aina on ilmoitettavia, mutta ei ahdista vielä.

WRJ:n jono on noin pitkä oikeastaan siksi, etten kehtaa ilmoittaa kovin montaa heppaa kerrallaan arvostelujonoon. Nyt kun jaos on uudella innokkaalla ylläpitäjällä, jono varmaan vetää nopeammin ja saan nuo vanhat paintit nopeasti laatisten kautta kuoppaan.

Ei kommentteja: