20170907

Laatisyllärit elokuulta

Avasin juuri kaksi sekuntia sitten YLA:n sivut ja jes, tulokset oli julkaistu. Katsoin arvostelun parhaat, niin kuin aina, koska niillä hevosilla on ihan järkyttävän ihania tekstejä melkein joka kerta, ja muutenkin niistä voi ottaa mallia. Ja siellä oli tällä kertaa... ...minun hevonen! Kakkosena! Ja toinen kolmosena! No tässähän on oltava jokin virhe tietenkin. Katsotaan, toivunko tästä ennen huomista. Iskä on nyt niin ylpeä pienistä virtuaalivauvoistaan! Mutta vilkaistaan niitä tuloksia.


***

YLA1, KERJ-III


© Benny De Ruiter Stables

Katsokaa! YLA1 taas evm-sukuiselle hevoselle - minusta se on kaikista hienointa. Ja se AP2! Teksteistä tuli 19+17, mikä on luonteen puolesta ihan sikahienosti. Yksi piste voi uupua mistä tahansa syystä, mutta itse olisin ottanut sen ekana pois varmaan siitä, että tuo luonne on sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti ulottuva massiivinen pläjäys tuolla sivuilla. Muista pisteistä puuttuu kaksi ainakin sen takia, ettei orilla ole historiakuvausta.
Sukuselvityksestä Retu sai superpisteet, ja nyt pitääkin meikäläisen ottaa silmä käteen ja katsoa, miksi tuo teksti oli parempi kuin monet muut kirjoittamani. Suoraan sanoen en enää kunnolla muista Retun sukua, koska kirjoitin sen vuonna 2011 ja lukaisin vain pintapuolisesti läpi ennen laatiksia.

***


YLA1, ERJ-II


Lineart © chronically/dA, väritys Oresama, tausta Juli

Holly sai ykköspalkinnon YLA:sta, ja sen AP3:n, mikä ei tietenkään voi olla totta, tai ehkä tilaisuudessa oli vain huono taso, kun toinenkin minun hevonen näkyi listoilla. Vaikka Hollylla on mielestäni kiva (joskin valitettavasti vain yksipolvinen) suku, se saa käydä laatikset loppuun ja muuttaa sitten virtuaalihevosten taivaaseen. En käsitä, miten onnistuin keksimään sille noin huonon nimen, vaikka nyt tietenkin keksisin noin miljardi parempaa. Mutta Hollylle on ollut kuitenkin aikoinaan kiva kirjoittaa päiväkirjamerkintöjä. Se saikin teksteistä 17+17, vaikka silläkään ei ole historiakuvausta.

***

YLA1, ERJ-II, KRJ-II


© Jessica M., Final Turn Gallery

Ylasta haki ykkösen myös edellisen puolisisko, jolla on sama kohtalo edessään kuin veljellään, vaikka rotu onkin eri ja nimi edes vähän parempi. Tamma on kuitenkin käynyt jo ne laatikset, joihin se on menossa, joten se ei kauaa enää elävien kirjoissa vaeltele. Tämä sai teksteistä 17+15,5, eli olisi voinut paremminkin kirjoittaa. :)


***

YLA2, ERJ-I © CherieCC BY-NC 2.0

YLA:ssa minulla oli ylimääräisenä hevosena Elsa. Se sai teksteistä 16+17, ja ottaen huomioon mitä kaikkea sen tekstit sisältävät, eivät pisteet ole juhlittavan hyvät. Silti kakkonen on hyvä palkinto.

***
***

SLA-II© Line: Tea, muu Erkinheimot


Rölli kävi hakemassa ekan palkintonsa. Tässä hevosessa parasta on sen nimi!

***


SLA-II© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Röllin mukana oli ensikertalainen Kauko, joka pääsi samalle palkinnolle. Kaukossa hauskinta on kirjoittaa sille päiväkirjaa.

***
***

YLA2, ERJ-I, KERJ-III© Klosterhof Medingen

Viimeksi harmittelin Rukin YLA2-palkintoa, mutta nyt juhlin sen ERJ-I -palkintoa! Jes, hyvin menee! Seuraavaksi KRJ:n laatikseen, niin on vanha ukko valmis!

***


ERJ-I


Line © Eduscia /dA., muu © Oresama/Yorca

Toinenkin ykkönen tuli, ja sillä Ghost avasi palkintotilinsä. Kun katson Ghostia, muistan kehittyneeni jo jonkin verran värittäjänä. Tämä kuva on ekoja, joita olen värittänyt uuden innostukseni myötä, ja olen jo paljon taitavampi. (Odottakaa vaan, kun pääsen esittelemään teille kahta uutta suokkiani uusilla värittämilläni kuvilla!!)

***

ERJ-II, KERJ-III© foto-vik.ru

ERJ-II tuli ja noin vain on puolet laatiksista käyty.

***


SLA-II, KRJ-I, ERJ-II, KERJ-II© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Ihan kuin Veikko olisi vasta juuri tullut meille! Ihan kuin olisin eilen saanut idean tästä hevosesta! Ja nyt se on jo niin iso poika, että sillä on noin monta palkintoa, ja vain yksi saamatta. Veikon, yhden kaikkien aikojen lempihevoseni uusimmat palinnot ovat ERJ-II ja KERJ-II.

***
***


KERJ-II © Benny De Ruiter Stables


Toinenkin kakkonen tuli KERJ:n laatiksesta, ja aina kolmosia saavana se tuntuu aika siistiltä!

***

YLA2, SLA-II, ERJ-II, KRJ-II, KERJ-III
© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Kollin hieno ura loppui nyt kokonaan KERJ:n ja KRJ:n laatuarvosteluihin. Noin hyvällä litannialla kehtaakin painella kohti eläkeläisten pihattoa!

***
***


YLA2, ERJ-III, KRJ-III© ransu.kuvat.fi

KRJ:n laatiksesta saatiin sen verran pisteitä, että palkinto tuli. Tästä on Bean hyvä mennä vielä hakemaan KERJ:n kolmonen.

Ei kommentteja: