20170928

Osa syyskuun laatisten tuloksista nopeasti

Nykyään ei aika kauheasti riitä virtuaalihevosteluun. Minulla on oikeassa elämässä vielä gradu vähän kesken, ja se pitäisi ennen joulua taputella valmiiksi. Sairautenikin on saatu hallintaan, joten käyn nyt lähes täysipäiväisesti taas töissä. En siis enää makaa kotona koko päivää. :)

Laatiksiin laitoin kuitenkin hepat tässäkin kuussa. ERJ:n, KRJ:n ja SLA:n tilaisuuksista on jo tullut tulokset, joten katsotaanpa niitä.

Ghost RR (ERJ-I, KRJ-II) ja Red Reason (YLA1, ERJ-II, KRJ-II, KERJ-II) saivat KRJ:n laatiksesta kakkoset ja jälkimmäinen sai myös ERJ:sta kakkosen. Red Reasonista on mahdollista saada varsa vielä tänä vuonna, mutta sitten sen on aika siirtyä eteenpäin virtuaalihevosten taivaaseen. Ghostilla on vielä matkaa edessään. Last Samurai (ERJ-II, KERJ-II) kävi ERJ:n laatiksessa ja on vielä jonkin aikaa tarjolla jalostukseen.

Matami (SLA-I, ERJ-I) sai ekat kaksi palkintoaan, ja Droidiina (SLA-II) oli hakemassa myös ensimmäisen suuren meriittinsä. Kummastakin tammasta on varsa myytävänä, ja varsan mukaan saa sukuselvityksen ja halutessaan voi pyytää minulta luonteenkin. Enkelipallo (ERJ-I) avasi myös laatispalkintotilinsä ja sen jälkeläisistä on myynnissä Rallirölli. Näitä tammoja ei käytetä enää jalostukseen.

Arvostelua odottaa vielä YLA:ssa ja KERJL:ssa muutama heppa. WRJ:n arvostelujonossakin minulla on kaksi hevosenruumista. Ensimmäinen hevoseni ikinä odottaa mahdollista pääsyään PKK:n kantakirjaan.

Ei kommentteja: