20180126

Loppu- ja alkuvuoden laatiksia

Eipä tässä paljoa ole muuta tehtykään virtuaaliheppojen eteen viimeaikoina kuin purettu laatisjonoja hitaaseen tahtiin. Tässä ovat viimeisimmät palkitut.

ERJL 12/17 ja SLA 1/18
Meiltä oli mukana kaksi evm-sukuista suokkioria, joista molemmista tykkään tosi paljon. SLA:sta tammikuussa kakkosen saanut Jatsin Taika-Aika sai ykköspalkinnon ERJL:sta. Kakkonen tuli Jukran Pujut -orille, jolla on ennestään jo SLA-II.

YLA 12/17
Gautsen tapaus harmittaa. Unohdin laittaa sen sivuille loput päiväkirjamerkinnät ja se sai kolmosen. Sama kävi aiemmin ERJL:n tilaisuudessa ja kolmonen tuli. Voi kökkö. Toinen evm-sukuinen fwb Last Samurai, joka kävi nyt viimeisessä laatiksessaan, sai onneksi kakkosen, samoin kuin suvullinen Royal Tiger RR. Kärmeniemen Pikkuvarpusen kakkospalkinnosta tuli oikein erityisen hyvä mieli, kun tuomari oli tykännyt kirjoittamistani päiväkirjamerkinnöistä ja antanut sanallisen kommentin. Ihanaa, että joku lukee minun tekemiä tekstejä ajatuksella! Suokkitammalla on ennestään jo SLA-II, ERJ-II ja KRJ-III.

KRJ 1/18
Kiro FIN, jolla oli jo ennestään YLA2 ja ERJ-II sai kakkospalkinnon. Tämä ori menee pian viimeiseen laatikseensa, KERJL:n tilaisuuteen, ja se on minulle kova paikka. Sen jälkeen Kiro painuu lopulta unholaan, ja koska se on yksi kivoimmista suomenpuokeistani, siitä on vaikeaa päästää irti. Sen sijaan kolmea lajia kisannut vanhus Zombie Dance, jolla on jo YLA2 ja ERJ-III ennestään, sai kolmosen ja tätä myöten lopetti laatisuransa, koska KERJL:n tilaisuuteen se ei mene. Ikivanha tamma lopetetaan, kun saan inspiraation tehdä sille muistosivut ja hoitaa muut sellaiset asiat.

KERJL 1/18
Meiltä oli tässä tilaisuudessa ihan hirveä määrä porukkaa ja koko jengi sai kolmospalkinnot. Palkitut olivat Erkinheimon Muskettianubis (silmäteräni, jolla on ennestään YLA2, SLA-I, ERJ-III ja KRJ-II), Hey-Ho Jack RR (joka sai ekan palkintonsa), Liam Diana (ihana mutta kämäisesti väritetty tamma, myös eka palkinto), Mayan Reason RR (ekoja fwb-kasvattejani, eka palkinto) ja Tiger Trouble (jolla on ennestään YLA2, ERJ-III ja KRJ-III). KERJ:sta pidän kolmosta edelleen riittävänä niin kauan, kunnes ylläpito saa poistettua arvostelukriteerin, joka pakottaa tekemään täytevarsoja hevosille. Vaikka KERJL:n takia niitä meillekin tulee kuopattavaksi tai Alegreen ensihevosiksi myytäviksi.

Kaikki hevoset ovat tarjolla jalostukseen ja kaikkien niiden täytevarsat ovat myynnissä.
Tuloksia odotellaan seuraavista tilaisuuksista:
YLA1/18, ERJ1/18

Ei kommentteja: