20181005

Syyskuun laatikset

KRJL Syyskuu
Täältä aloitettiin urakka ja haettiin kaksi kolmosta. Kaksi hevosta pois jaloista Green Sparrow valmistui kokonaan, Kaukomielellä on edessään vielä VVJL.

Kaukomieli © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

VVJL Syyskuu
Yksi rakkaimmistani, Monsieur Koivuniemi sai kakkosen. Toinen rakkaimmistani, Muskettianubis, sai ihkaoikean ykkösen! Molemmat orit ovat sellaisia, että oikeastaan hevosten taivas kutsuisi niitä jo kovaa vauhtia. En kuitenkaan malta luopua niistä! Se on kauheaa, sillä en tosiaankaan tee enää mitään kummallakaan orilla. Ne vain ovat niin ihania!
Koska tilaisuuteen sai ilmoittaa kolme heppaa ja tilaa siis oli, mukana talsi vielä komea jättiläiseni (tai no komea ja komea kun monsieur Minä on värittänyt sen kuvan) Aurelius. Aureliukseni sai kolmosen, mikä on evm-sukuiselle yksivarsaiselle möllykälle ihan hyvä.


Rakkaani, Muskettianubis © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä


ERJL Syyskuu
Nyt täytyy kyllä sanoa, notta ristus ku meni hyvin! Saatiin kaksi (!!) ykköspalkintoa Erkinheimoon! Onnea Aamupäivänsäde, ja onnea Isähahmo! Akmeelillakaan ei tosiaankaan mennyt huonosti, sillä se, köh, heikoinpana lenkkinä, sai kakkosen!

Akmeeli © lasikuu.net/vapaasti


KERJL Syyskuu
Yksi ykkönen saatiin, ja se osui Hey-Ho Hollywood RR:lle. TÄMÄ HEVONEN ON MYYNNISSÄ ja kerrankin meillä on MYYNTIEHTOJA:
1. Sivu tehdään 1 viikon kuluessa. Jos sivu katoaa, teen hevoselle muistosivut itse, vaikka se pysyykin ostajansa omistuksessa.
2. Hevonen menee 3kk sisällä KRJ:n laatkseen. (Se on siihen TÄYSIN valmis, sen kuin ilmoittaa vain, ja kaiken saa sivuilta mukaan jos haluaa.) Jos se ei ole 3kk sisällä ostosta käynyt laatiksessa, se palautuu minulle. Kun laatispalkinto ilmaantuu sivuille, lopetan heti aktiivisuuden kyttäämisen!
3. Muuten on ihan yksi ja sama, tuleeko hevosesta koriste, siitosori, tarinaheppa vai hevoshautausmaasi joukkohaudan täyte. Myydään siis ekalle kysyjälle.
Myyntihepan lisäksi kaksi muuta, ihan minun omaani, palkittiin kakkospalkinnolla. Hyvin tehty, Rölli-Peikon Residenssi, sekä aiemmin mainittu Kaukomieli!

Rölli-Peikon Residenssi © line: Tea, muu Erkinheimot


SLA Syyskuu
Simpukankerääjä sai kakkosen ja myös ERJL:ssa palkittu Aamupäivänsäde ykkösen. Hyvää meillä Erkinheimoossa yritethän mutta täyrellistä pakkaa tulemhan.

Simpukankerääjä © VRL-04373


YLA Syyskuu
Mitäs lempilaatikseni meille syyskuussa tarjoili? (Se on lempilaatikseni, koska tekstit ovat mielestäni virtuaalihevosen vaativin, tärkein, kaunein ja luonteikkain osa.) Ykköstä ja kakkosta pukkasi kakahkoin tekstipistein. Suokit Ronkeli Rinkeli ja Matilda saivat ne ykköset. Fwb Aurora Jewel sai kakkosen. Ilmoitin mukaan myös rakkaani, Minin, jota esittelin kahdessakin yhteydessä viimekuun laatiksissa. Harmikseni se sai kakkosen. Mielestäni sen päiväkirja on enemmän arvoinen. Lisäksi minun on selvitettävä, mistä sen saama puolikas piste on, sillä sen sivuilla on täysiin peruspisteisiin oikeuttava määrä sekä päiväkirjamerkintöjä että valmennuksia. :) Sen sivut ovat niin sotkuiset, että kyseessä saattaa olla vain se, ettei tuomari tällä kertaa huomannut esim. yhtä valmennusta. Sellaisesta ei voi syyttää ketään, kun katsoo päiväkirjasotkua!

Ronkeli Rinkeli © Tea (line) & Oresama

2 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Hei apua, Holly mulle?! Me ängetään KRJL ja sitten se saa jatkaa meillä siitosorina toimimista! Penfoldsilla ei ole (vielä, huom. vielä) ulkoasua sivuillaan, mutta kun kohta saan sen, niin sivut alkavat rakentumaan.

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Ehdin jo saada orille palkinnon tämän kuun tilaisuudesta, niin nyt minun on jo sama painaa sille piikki peppuun kun se ei enää pidennä jonojani. :/ Kun olisin tiennyt ilmoittautuessani että sillä on mahdollisuus uuteen kotiin, olisin tietenkin ilmoitanut jonkun toisen.