20180908

Elokuinen menestystarina

Minun rakkaat keksityt kaviolliset poikani ja tyttäreni ovat taas käyneet näyttäytymässä laatiksissa. En voi olla taas kirjoittamatta aiheesta, vaikka laatispalkinnot eivät enää merkitsekään minulle sitä mitä ne merkitsivät ensimmäistä tällaista postausta tehdessäni. Ennen ne olivat iloni ja ylpeyteni, nyt pakkomielteeni ja koko harrastukseni suola. Ja vieläkään minua kiinnosta yhtään, onko kasvattieni ostajilla laatis- tai kisaamissuunnitelmia, vaikka tätä ei kukaan näytä uskovankaan. (Vaikka olihan se hienoa, miten Erkinheimon Rautarouva on käynyt laatiksissa näyttämässä muille mallia!)

Elokuun KRJL
Suomipoikani Jatsin Taika-Aika haki kakkosen, eikä sen heimotoveri Erkinheimon Matami pärjännyt ollenkaan huonommin. Pidän näistä molemmista hevosista ihan valtavasti: Jatsista nimen takia ja Matamista sen suvussa näkyvän kasvatustyöni takia sekä sen persoonan vuoksi.

Jatsin Taika-Aika © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Elokuun ERJL
Nyt säästetään kyllä paras viimeiseksi, ja puhutaan ensin Atomipommipormestarista, joka sai kolmospalkinnon. Olen ihan oikeasti to-del-la ylpeä Possu-hevosesta sen noh, huonosta palkinnosta huolimatta. En ole nimittäin ikinä värittänyt yhtä hyvää kuvaa kuin tuo Possun. Toki siihen on mennyt ihan sairaasti aikaa enkä olisi pystynyt siihen yksin. Sain joka työvaiheessa palautetta ja ihan kädestä pitäen annettuja konkreettisia ohjeita eräältä mentorilta. Lisäksi minut opetettiin käyttämään runsaasti mallikuvia. En vieläkään saa aikaan itsenäisesti yhtä hienoa väritystä, mutta Possun kuvan myötä kehityin ihan sairaasti. Vaikka välillä vieläkin teen vain äkkiä jotain hutaistua, koska se on niin paljon kivempaa...
Aureliuksen lisäksi palkittiin paraatiponini, shireori Aurelius, kolmospalkinnolla. Erkinheimon Mölliina sai ykköspalkinnon. Ja RAKKAINPANI, tarinahevoseni, jättimäinen miniponini Calamity Trigger, sai ykkösen!

Calamity Trigger. Line Kholran/dA, muu Oresama


Elokuun VVJL
Eipä tapahtunut kummempia. Erkinheimon Enkelipallo sai ykkösen, jipii. IHANAISENI, Calamity Trigger, sai kakkosen. Hei mä keksin, laitetaan tähänkin Minin kuva uudestaan koska Mini on niiiin ihana!
Calamity Trigger TAAS. Line: Twist-Again/dA, muu Oresama


Elokuun YLA
Erkinheimon Röllimölli sai kakkosen kakoin luonnepistein ja nyt kun itse luen sen luonnetta, niin ei ihme. Ärsyttävää, että Möllistä on herttainen kuva päässäni, mutta tekstistä välittyy vain tylsyys. Tuntuu taas etten osaa yhtään kirjoittaa. Päiväkirjapisteet olivat ihan riittävät, kiitos. Juukelis Puukelis sai samat luonnepisteet, vaikka omasta mielestä tekstissä oli välkkyjäkin kohtia, kuten se miten Pönön liike on kuin laiskiasen rämpimistä liimassa. Olen kai lapsellinen, mutta lapsellista mieltäni viihdyttävät nämä ilmaisut. Palkinto on kuitenkin kakkonen. Hey-Ho Jack RR sai kakkosen niinikään kakoin luonnepistein, mutta näistä pisteistä olen aika samoilla linjoilla. Jackin teksti on vanha ja pitkä kuin nälkävuosi. Super Sumo Slap RR on niin kuin ekana näytetty Mölli. Minulla on siitäkin tietty hauska kuva päässäni, ja teksti on surkea. Varmaan kaikkien aikojen huonoimmat pisteet. Voi räkä. Palkinnoksi kakkonen.
Kaikken kaikkiaan tämä YLA:n tilaisuus vei jotenkin kirjoitushaluni kokonaan, vaikka YLA2 on siis tosi hyvä palkinto. Ei vaan huvita enää. Mutta pian minä taas kerään itseni ja alan naputella tekstiä, sillä kirjoittaminen on rakkain harrastukseni.

Erkinheimon Röllimölli © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Elokuun SLA
Onnea vaan kakkosesta Akmeeli.


Akmeeli © lasikuu.net/vapaasti

Ei kommentteja: