20210103

Loppuvuoden 2020 palkitut

 ERJL:ssa palkitut loppuvuonna 2020

Another Weasley ERJ-II on hauska heppa ratsastella. Niin hauska, että sillä on päiväkirjassaan pelkkiä valmennuksia! Yleensä inhoan niiden kirjoittamista enemmän kuin päiväkirjan, mutta Ronin kanssa se on ollut oikeasti kivaa. Ehkä voisin kuvitella Ronin oikeaksi hevoseksi vahvemmin kuin muut tusinahevoset.

Vohvelieläin ERJ-I on minusta kivanniminen tamma. Harmi, etten osannut värittää sille sellaista kuvaa, jolla pärjää. Nyt osaisin ehkä korjata tuon, mutta mielikuvissani Ellu näyttää jo juuri tuollaiselta. Olen kuitenkin yhä ylpeä kuvasta virheineen kaikkineen. Tämä on kuva, jossa onnistuin väreissä ekaa kertaa senhetkisen taitotasoni ylärajalla.

Ellu: line Tea, muu mä

Horcrux ERJ-II on shire. Olenko sanonut, että pidän shireistä? Olenko sanonut, että tykkään aina vain Harry Potterista? Olen ehkä maininnut. Noin kuusisataa kertaa. Olisipa Horcrux oikea. Se on täydellinen hevonen nimestä kuvaan ja luonteeseen. Jos minulla olisi oikea shirenhevonen, taatusti harrastaisin silläkin maahankaivettuja esteitä shettiksiä ja kolmivuotiaita tyttöjä vastaan ja pitäisin sitä muutenkin sotaratsunani niin kuin virtuaalishirejäni. Harmi, ettei shireillä ole suurta suosiota virtuaalimaailmassa, sillä tätä olisi kiva käyttää laajasti jalostukseen.

Ton-Tongue Toffee ERJ-I ei tullut ihan sellaiseksi kuin toivoin sitä tehdessäni. Noh...

Queen's Never Late ERJ-II on tamma, jolla on minusta ihana nimi ja kamala kuva. Kuvasta huolimatta hevonen on minusta kaunis. Kamala kuva ei ole menoa haitannut, sillä tamma on pullauttanut maailmaan kauniin jälkeläisen!! Se on kuin emänsä... ...mutta sillä on kaunis kuvakin. Tämä on tuonti, josta tällä hetkellä pidän kovasti.

Good Luck Charlie RR ERJ-I on Charlie-linjan toisiksiuusin vesa. Tykkään ihan hulluna kaikista Charlieistani. Tämä Charlie on nyt tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille, vaikka olen pitänyt tähän asti kaikki Charliet melko tiukasti hyppysissäni. Vain yksi Charlie on aiemmin myyty pois.

Get Schwifty ERJ-I sai palkintonsa. Meh. Harmi, että tein Rick&Morty -linjassa sellaisen nimivirheen, että meni motivaatio niihin kaikkiin. Koko homma kuitenkin alkoi hyvin.

Kettupolun Kiirus ERJ-II -palkittiin.


KRJL:ssa palkitut loppuvuonna 2020

Qiana Ring KRJ-I on heppa, johon olin aivan lääpälläni silloin 2010, kun sen ostin. Olin varma, että siitä tulee hyvä monen puoliverisen jalostukseen. Vieläkin se on minusta hieno heppa, mutta jalostustavoitteeni ovat muuttuneet. Harmi.

Atheist Afterlife KRJ-I on taas niitä hevosia, joiden nimeä rakastan. Kun tällä on laatikset käytynä, en taida malttaa luopua tästä vielä. Hieno heppa!

Google Me KRJ-I on tietenkin aiempaa kahta hienompi heppa, sillä se on tarinahevonen. Google Me oli aluksi komea ori, mutta pikku hiljaa se alkoi oiria mystisesti. Se oli heikko ja kipeä ensin. Nyt kun se on saanut kuntonsa paremmaksi, se on käynyt varoittamatta kimppuun. Mikähän sen on..? Olen odottanut syyskuusta asti, että saan kertoa loppuratkaisun. Siihen tarvittaisiin kuitenkin, että YLA heräisi taas henkiin, sillä Google Me on tarinahevosen lisäksi myös laatishirmujeni esi-isä ka tarvitsee YLA:sta Kelvollinen-palkintonsa. 


Google Me, tehnyt kokonaan ylpeä Minä



Digital Sweetheart KRJ-II on musta naurettavan suloinen tamma! Se oli aluksi ihan massaa ja tusinaheppa niin kuin tuhannet muut. Sitten väritin sille kuvan. Se ei ole rakenteen kukkanen, mutta... Aijje... Voiko heppa olla noin söpö? Noin pehmeän näköinen? Olisipa minulla oikeasti yhtä kaunis hevonen. 

Digital Sweetheart, line s1088/dA


Kornknarr KRJ-II on minulle nykyään vähän  mysteeri. Sen suvussa on Siniketun Pilfink, joka aiheutti ruotsinlintujen invaasion virtuaalisuokkien nimiin, ja joka on musta siksi mielenkiintoinen hevonen. Näyttää kuitenkin siltä, että mielenkiintoinen esiäiti ei riitä tekemään hevosesta mielenkiintoista.

Kuhdon Jassoo KRJ-II, jonka ostin nimen takia. Vieläkin sillä on ihana nimi. En kuitenkaan enää osta laatisheppoja ulkopuolelta raaoista suvuista, sillä niille suku on bonuksen sijaan laatiksissa rasite. On kiva kun on nyt tosi monta erisukuista heppaa tallissa, mutta ei inspiroi saada kovemmalla vaivalla niille huonompia palkintoja. Tarinaheppojen kanssa asia on eri.

Kettupolun Kiirus KRJ-II on myös ostettu nimen takia. Voiko kivempaa tuontia enää edes olla?

Pepper Imp KRJ-I on heppa, jolla on kiva suku ja kiva nimi. Persoonanakin se on sellainen, että erotan sen massastani. Tälle pitäisi saada lisää varsoja, sillä koen, että tällä on jotain annettavaa.

Another Weasley KRJ-II on esitelty aiemmin.

Loppuvastus
KRJ-I on uusinta linjaa Erkinheimoissa. Meininki on ollut vähän sellainen, että uusi linja alkaa kasvaa noin joka toinen vuosi ja kehittyy pikku hiljaa eteenpäin. Videopelihevoseni syntyivät kuitenkin kaikki tiheästi vuoden 2020 lopussa ja ovat alkaneet laatismarssinsa huvin vuoksi väärästä päästä: pitkäsukuisimmasta lyhytsukuisimpaan. 


KERJL:ssa palkitut loppuvuonna 2020

Horror Movie Host KERJ-I oli aikoinaan musta hassu heppa. Nyt siinä on hassua ainoastaan se, miten paljon olen kehittynyt hevosten kuvien tekemisessä lyhyessä ajassa. Hessu kuoli mystisesti heti kun sai viimeisen palkintonsa.

Ronkeli Rinkeli KERJ-I jatkaa ykkösriviään. Vielä VVJL-palkinto puuttuu. Tuntuu että tämän hepan kanssa on hinkattu iäisyys!! No, ainakin sillä on musta ihana nimi ja se on söpö.

Jummijammi KERJ-I on vuoden 2017 linjasta. Tykkään isälinjan jokaisesta yksilöstä tosi paljon: tästäkin.

Wannabe Coca-Cola KERJ-I syntyi vuonna 2012. Koska idea hevosesta nimeä myöten oli olemassa jo 2008, tuntuu kuin olisin tätäkin raahannut mukanani ikuisesta ikuiseen. Tämän hevosen oli korkea aika kuolla. Onneksi se ymmärsi tehdä sen. Se oli kiva heppa, mutta pyöri rasittavasti vuosisadan verran mukana kuin takiainen.

Jeskamandeera KERJ-I on Jummijammin kanssa samaa linjaa ja yhtä rakas.

Skylla KERJ-I on saavuttanut kaiken, mutta en malta lopettaa sitä. Sen nimi on tavallinen, ja niin on koko heppakin, mutta ai miten söpö taas! Skyllan kuva on yksi onnistumiseni, olkoonkin etteivät tuomarit pidä siitä.


Skylla. Line Tea. Muu mä.

Pullagallup KERJ-I on taas täydellinen tuonti! Miten söpö! Mikä nimi!

Google Me KERJ-II esiteltiin aiemmin.

Toxic Fox KERJ-I on tavallinen laatishevonen. Hyvä perusheppa.

Elly Jelly KERJ-I on tuonti, jonka ostin taas nimen takia! Mieleni tammasta ei ole muuttunut miksikään. Voi veljet, miten on hyvä hevonen. Elly Jelly on taas niitä heppoja, jotka ottaisin kernaasti itselleni oikeassakin elämässä.

 

VVJL:ssa palkitut loppuvuonna 2020

Kapteeni Kiukku VVJ-III kuoli mystisesti. Mikähän sen nyt tuli? Ihmeellisiä heikkoja hevosia nuo tuonnit ja lyhytsukuiset...

Jatsin Taika-Aika VVJ-II meni heti perässä. Olikohan jokin epidemia?

Abraham VVJ-I selviytyi noiden kahden seurassa matkasta. Se varmaan johtuu siitä, että Abraham on tosi söpö, ja ylivertaista shirenhevosten sukua.


Abraham. BlackVeilIllusion /dA, muu mä


Pullagallup VVJ-I on esitelty aiemmin.

Kettupolun Kiirus VVJ-II samoin.



Ei kommentteja: