20101222

Rästiravit, 221210

Minulla oli hieno suunnitelma Crimsonin joulukalenteriravien varalle. Sen mukaan jos olisin toiminut, tulokset olisivat joka ainoasta kutsusta saapuneet aina yhtä tai kahta päivää ennen itse kisapäivää. Se olisi ollut siistiä, kevyttä, helppoa... ...mutta kävikin kauniisti.

Näyttö tosiaan sanoi sopimuksen irti vähän aikaa sitten, ja kesti päiviä, ennen kuin sain uuden tilalle. Siinä vaiheessa oli jo aikataulunu pissinyt monella, monella kutsulla minusta riippumattoman tauon vuoksi, ja tässä sitä ollaan. Yritän nyt jälkikäteen hosua ihan hulluna, mutta ei hyvältä näytä.

Päivä on nyt numero 22, eli tänään olivat ravit numero 22. Hauskaa on se, että juuri äsken sain tulokset julkaistua vasta kutsuun numero seitsemän. Ehdin viedä joka päivä kaksi tai kolme kutsua loppuun, aattona en yhtäkään. Näillä näkymin myöhästyn koko projektin kanssa surkeasti...

Toivottavasti ravikansa ei pillastu, tämä kun ei todellakaan ole (kokonaan) minun syyni. (No tottakai olisin esim voinut käydä kirjastossa arpomassa tuloksia tai tehdä niitä nyt yöt läpeensä kauhealla kiireellä, mutta jotenkin se ei tunnu hauskalta virtuaaliheppailulta.)

Ok, elikkä anteeksipyynnöt vain kaikille osallistujille. Yritän parhaani mukaan ehtiä korjaamaan tilannetta.


// edit:
Ravit nro 11 saivat juuri tulokset. Meillä on siis todellakin mahdollisuuksia saada kaikki kuntoon vielä tämän vuoden puolella :D

Ei kommentteja: