20101205

Raveja & raviheppoja, 051210

Joo no, ainakin ravien järjestäminen meikäläistä innostaa, ellei muotoon laittaminen vielä kunnolla. Crimsonissa on nyt meneillään joulukalenteri, johon kuuluu kaksin kappalein suurempiakin kisoja. Nyt osallistua voi vielä yhdeksännen päivän raveihin ja myöhemmin pidettäviin. Tulokset laahaavat aavistuksen jäljessä, koska en ottanut huomioon omia synttärijuhliani: tänään postasin vasta 031210 pidettyjen kilpailuiden tulokset. Vielä ehdin ehkä yhdet tänään - mutta tuskin raviporukkaa haittaa parin päivän jäljessä laahaaminen...

Tutustuin tosiaan talliin nimeltä Davton Stablesiin, kun möin sinne yhden uusista Crimson-vauvoista. Audi sai pikkuinen nimekseen, ja olen erittäin tyytyväinen, kun sain vauvan hyvään kotiin.

Vähän aikaa sittenhän yritin Jenni L.'lle myydä Crimson Gastonia - murheenkryyniäni. Olisin tahtonut pojan ensin itse, kun sen omistaja lopetteli, mutta koska minulla on jo samansukuinen Crimson Ninji kotona, en viitsinyt sitten ottaa. En tiedä, mitä Jennille tapahtui kun Gastonin unohti, mutta tänään lupasin senkin Davtoniin kaksi viikkoa turhaan sivuja odoteltuani. Muutama tunti, ja sivut tulivat tietooni - mainiota toimintaa.

En ole ennen edes huomannut tuota varsin mukavaa tallia, ja nyt kun siellä on omia kasvatteja, alan tietenkin tarkkailla hieman enemmän. Vaikuttaa ainakin tosi mukavalta, rennolta paikalta.

Nyt painan tekemään tuloksia vielä ainakin yksistä raveista... :)

Ei kommentteja: