20111116

Mainoksia, 161111

Eli, loppuvuosi 2011 on kuin onkin täynnä kaikenlaista tapahtumaa ja meininkiä. Ihmiset tapaavat aina innostua joulun alla tekemään kaikenlaista, ja sitten väsähtävät kesken kaiken. Tässä on kuitenkin muutama juttu, joiden toteutumiseen ja loppuun asti viemiseen minä hyvistä syistä uskon.

*

1. Derby Racing Teamin kisarysä.

"Toiminnan joulu" järjestettiin Derby Racing Teamissa myös vuonna 2010, ja silloin se sujui sulavasti. Tulokset lähes päivälleen, kunnialla meni kaikki. Miksei menisi tänäkin vuonna? Lähtöjä ja muutakin toimintaa on kaikille, ja koko systeemi on todistetusti toimiva.

*

2. Myytäviä ravihevosia joka nurkassa.

On ostajasta kiinni, menestyykö varsa, mutta hienoja varsoja ainakin on tarjolla nyt marras- ja joulukuussa. Meillä Crimsonissa on vielä muutama sh- ja lv-varsa varattavana (aiemmissa postauksissa), mutta myös seuraavilta talleilta kannattaa vilkaista kiinnostavia ravihelmiä:
Pirunmarja
Kiin Kartano
Derby Racing Team (harkitsen itse yhdestä tarjoamista)

*

3. Pikkujoulubileitä & maastoja

Pihlajamäessä on pikkujoulut. Juuri minun hevosilleni ei tänä vuonna löydy ohjelmaa, mutta monelle muulle ihan varmasti. Nämä tempaukset on yleensä järjestetty loppuun asti.

Ja Heijastus ja Heijastuksen tarinatoiminta! Nämä ovat aina parhaita, ihan tosi.

*

4. Peitsarit juoksevat.

Niin alaisissa kuin villeissäkin (mm Derby Racing Teamin raveissa) on nyt tulossa aika kivasti peitsarilähtöjä. Nyt niitä 2-vuotiaiden lähtöjäkään ei juosta rutiinina, koska minulla itselläni on 6 peitsarivauvaa, jotka jo yksinään varmistavat, että palkintorahoja ei puoliteta ja köyhien peitsarinomistajien kukkaronnyörejä kiristetä.

Ei kommentteja: