20130620

Ei löydy toista yhtä sakeaa kuin Oresama!

Olin lukevinani hyvin ERJ'n laatiksen säännöt ja pisteytyksen ennen kuin ilmoitin hevosiani mukaan tilaisuuteen. Niiden sivuilta kuitenkin puuttui ikä tai 6-vuotispäivä. Lisäsin niiden iän sivuille, vaikka aioinkin poistaa tiedon heti, kun hevoset ovat arvioitu: siellää on ikääntyminen, enkä missään nimessä päivitä ikää kolmen kuun välein hevosille, joiden sivuja ei muuten enää tarvitsisi päivittää kuin satunnaisesti. Enkä halua mitään tiettyä syntymäpäivääkään esille...

...mutta sen lisääminen laatiksia varten hetkeksi ei suinkaan ole edes laiskalle Oresamalle ylivoimainen tehtävä, paitsi että on.

Ilmoitin kopukoita myös seuraavaan tilaisuuteen. Lisää ikä tai 6v-synttärit sivuille ja vastaa tähän viestiin -viestiä pukkasi taas, HYVÄ ORESAMA.

Nyt jouduin olosuhteiden pakosta pitämään pikku tauon. Ja taas ilmoitin laatiksiin porukkaa. Tarkistin, että sivuilla oli koko ikärumba... ...ja taas sama viesti. Tämä möllikkä olikin tarkistanut, oliko sivuilla IKÄÄNTYMINEN. Ja se nyt lähes aina on minun konieni sivuilla. Voi ANGST, taas meni paikka laatiksiin sivu suun tasan sen takia, että olen niin uskomattoman sakea!

Jos Oresama keksisi uuden järjestelmän? Sellaisen, josta näkyisi ikä vain laatiksiin? :D Hevosten ikääntyminen uusiksi: heti 6v, 6v laatiksiin asti, sitten ikääntyy sikanopeasti, jos ikääntyy. :D

Ei kommentteja: