20141118

VRL ei toimi - maailma panikoi

Tunnustaudun aluksi VRL-riippuvaiseksi. Tykkään järjestää alaisia kisoja. Yritin juuri avata VRL:n sivut lähettääkseni kimpun tuloksia. Mutta sivut eivät auenneet...

Ensimmäinen ajatukseni oli, että nyt se tapahtui, kaikki oli tässä. Nyt kun olen sulatellut asiaa kymmenen minuuttia, ajatus on edelleen sama. Entä jos se kaatuu taas? Entä jos elämme uudelleen parin vuoden ajanjakson ilman VRL:n kamalaa kontrollia / harrastusta boostaavaa laitosta (miten vaan)?

Jos VRL vielä kaatuu vuosiksi, päästän tästä harrastuksesta vihdoin irti. Olen tehnyt tätä jo yli kymmenen vuotta, vaikken koskaan laittanutkaan ylös tarkkaa aloittamisvuottani. (Päättelen siitä, että vanhin OSTETTU hevonen, varsana ostettu, syntyi 2004, ja sitä ennen harrastin kauan "tuontihevosilla": Freewebsiin Googlesta varastetuilla hevoskuvilla.) Koska harrastukseni suola ovat alaiset kisat (jotka eivät missään nimessä ole sen kaamean suokkiyhdistyksen alaisia: tästä voisin kirjoittaa oman postauksenkin joskus), ja koska alaiset kisat eivät toimi kunnolla ilman koko VRL-laitoksen ja koneiston olemassaoloa, miksi harrastaisin? Olen jo "kokeillut kaikkea", innostunut kaikesta ja sitten luopunut. Kisaus on ollut ja pysynyt. Syynä ei ikinä ole ollut "himokisauksen vaatiminen", vaan oma hulluus tavoitella sitä tätä ja tuota laatispalkintoa ja saada niin ja niin monta sataa tai kymmentä sijoitusta sille ja sille hepalle.

Olisihan sitä muitakin alaisia kisoja kuin VRL:n jaosten alaiset. On VMRJ, SUJ (toimiiko se einää?) ja vaikka VRER ja se-toinen-raviliiga-josta-en-paljoa-pidä. Ja ainahan voi itsekin perustaa kaiken maailman tonttuyhdistyksiä minkä tahansa asian ympärille. Pidän paljon VRER:n meiningistä ja ihmisistä, vaikka olenkin ollut jo kauan tauolla ravimaailmasta. Pelkät ravihevoset eivät kuitenkaan taitaisi pitää minua virtuaalimaailmassa...

Joka tapauksessa. Oikeasti kyse tässä VRL:n poissaolossa on kuulemma siitä, että Suncomet on kuulemma ryssinyt jotain laskujen kanssa. Nyt katsotaan, kuinka monta päivää - viikkoa - vuotta kuluu (ja montako etuuspistettä Oresamalta jää saamatta kisoista, jotka myöhästyvät, ellei tänään pääse lähettämään tuloksia).

Ei kommentteja: