20150311

Erkinheimon Muskettianubis on syntynyt!

 
Erkinheimon Muskettianubis




Osa virtuaaliharrastajista ainakin tietää sen tunteen, kun tulee luoneeksi täydellisen ihanan hevosen! Tein niin tänään, ja se on tässä: Erkinheimon Muskettianubiksesta tuli täsmälleen sellainen, kuin halusinkin!

Löysin sille juuri sellaisen hevosen kuvat, jotka minulla oli mielessäni. Niin ei käy ikinä, vaan otan vain ensimmäiset vastaan tulevat oikean värisestä hevosesta otetut kuvat. Tämän kuvan hevonen on kuitenkin juuri oikeanlainen. (Näin Muskettianubiksesta unta ennen sen syntymää, ja se näytti tuolta.)

Luonne on minusta tosi onnistunut. Siellä on vielä kirjoitusvirheitä, mutta silti kokonaisuus on tosi kiva omaan silmään. Hevosen persoona onnistui juuri niin kuin piti ja minusta teksti ei ole yhtä latteaa, kuin luonteeni muutoin viime vuosina.

Suku on kiva. Kaikki esivanhemmat ovat laatispalkintoja vaille valmiita, Henkisoturilla tosin on enää KRJ käymättä. En ole ihastunut suvussa käyttämiini nimiin, paitsi Henkisoturiin (ja se on ihana myös ihan hevosena). Kukka Nimeltään Tähti on ihan soma nimi, mutta itse hevonen ei ole lempparini. Suku on kuitenkin menestynyttä. Lisäksi 2-polvinen suku + kolmas polvi evm-hevosia merkittynä on minusta aina ollut jotenkin "sopiva", vaikka tiedän kyllä hyvin, että tulisi jalostaa enemmän pitkäsukuisia kuin nykyään. Siitäkin olen ylpeä, että jokainen hevonen Muskettianubiksen suvussa on joko minun tuomani tai kasvattamani (ts minun keksimäni nimi ja persoona).

(Kuva © Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä)

Ei kommentteja: